Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wujek staszek ze wsi

MUSISZ TU WEJŚĆ I ODPOWIEDZIEĆ

Polecane posty

Gość wujek staszek ze wsi

Czy zatrudnilibyście 24 latka z wykształceniem wyższym, ale bez doświadczenia?

Gość guuuuuffffffffffffff
nie, nierobie:)

Gość Pszenka
nitz nie musze

Gość ooo chłopie
Nie kiwnąłeś palcem nigdy? Już nie mówię żebys się miał sam utrzymywać ale na kino, mecz, teatr, siłkę, basen, dętkę do roweru, prezerwatywy,perfumy, ciuch, książki, wakacje, oranżadę... Wybrałabym z licencjatem pracowitego, zamiast magistra lenia.

Gość ewkawlkp
to zależy nie od papierka ale od wiedzy i umiejętności

Gość 3454654654654
ale najpierw zlikwiduj te czarne plamy na zebach

Gość maniahaniaidupa
ale bez doswiadczenia w danej pracy czy ogolnie nigdy nie pracowales

Gość zalezy jak wygladasz
jak jestes mlody i atrakcyjny to mozesz miec 0 wyksztalcenia i 0 doswiadczenia, i tak wygrasz z wyksztalconym 40 latkiem z wieloletnim doswiadczeniem

Gość hiehiehiehieheie
tak. ja mam 25, wyższe i bez doświadczenia w zawodzie a robotę dostałam od ręki :) trzeba dawać ludziom szanse, ale to też zależy od zawodu - ja mam taki, na który jest duże zapotrzebowanie :)

Gość zalezy jak wygladasz
i tak nikt nie czyta CV, patrzy tylko na fotke i date urodzenia, mozesz miec tunel powietrzny zamiast mozgu a i tak cie przyjma jak masz dluuuuuuuuuuuuugie nogi i fajny biust

Gość hiehiehiehieheie
"zalezy jak wygladasz jak jestes mlody i atrakcyjny to mozesz miec 0 wyksztalcenia i 0 doswiadczenia, i tak wygrasz z wyksztalconym 40 latkiem z wieloletnim doswiadczeniem" większej bzdury nie czytałam ;) jasne - jako kierownika nad 100 osób zatrudnią gówniarza po LO z ładną buźką zamiast doświadczonego 40latka... pfffffffffff człowieku, chyba masz straszne kompleksy. A autorze zależy też czy w ogóle nigdy nic nie robiłeś czy jakie prace wykonywałeś ale nie w zawodzie - bo zawsze wolą zatrudnić kogoś kto ma choćby doświadczenie w kebabie, ale pracował.

Gość hiehiehiehieheie
"zalezy jak wygladasz i tak nikt nie czyta CV, patrzy tylko na fotke i date urodzenia, mozesz miec tunel powietrzny zamiast mozgu a i tak cie przyjma jak masz dluuuuuuuuuuuuugie nogi i fajny biust" w cv nie wkleja się zdjęcia nóg i biustu a co najwyżej samą twarz ;) i takie kryteria to mogą mieć na kasie w tesco a nie do poważnej pracy ;)