Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pisarzforumowy25lat

Mam przeczucie , że dziś reprezentacja Polski przegra w meczu z wyżej notowanym

Polecane posty

Gość Pisarzforumowy25lat

Urugwajem.Spróbuję wykorzystać ten fakt i zarobić kilka złotych na bieżące wydatki (jutro wybieram się do KFC na porządne jedzenie , ponieważ rozczarowałem się dzisiejszą wizytą w McDonald s). Proponuję więc taki oto zakład : Urugwaj wygra mecz / kurs 2.70 Obstawiając 100 złotych , mam szansę wygrać 170(zysk).

Gość Pisarzforumowy25lat
Po ostatnim bardzo dobrym występie naszej reprezentacji , przewiduję niewielki regres formy. Na tle naszpikowanej gwiazdami reprezentacji Urugwaju , z Luisem Suarezem z Fc Liverpool , Edinsonem Cavanim z Napoli na czele nasza reprezentacja wcale nie wygląda aż tak olśniewająco...

Gość Pisarzforumowy25lat
Wypowiedź trenera Reprezentacji Urugwaju Oscara Tabareza : "To będzie dla mnie ważna konfrontacja. Zdaję sobie sprawę, że nasze ostatnie cztery mecze były fatalne. W marcu czeka nas niezwykle ważne spotkanie. Dlatego potyczka z Polską i kolejna w przyszłym roku będą dla nas bardzo ważne" - powiedział szkoleniowiec Urugwaju.

Gość Pisarzforum25lat
Czy ktos z kafeterian skorzystal z mej rady ?

Gość Pisarzforum25lat
Pieniadze z wygranej przeznaczyc zamierzam jak juz wspomnialem w premierowym poscie na porzadny posilek w restauracji KFC.

Gość Pisarzforum25lat
Oto co zamierzam zamowic : -2 razy Grander -Longer -Twister Oczywiscie danie glowne : Kubelek classic Xl Na deser cheesamisu Co sadzicie ?

Gość Pisarzforum25lat
Napojow nie kupuje , poniewaz mam juz calkiem spory zapas pepsi i redbulli w domu :)

Gość Pisarzforum25lat
Chociaz tyle bede mial z zycia , zapowiada sie smakowity czwartek...

Ja wolę sobie prorokować z programu :P.Ale teraz mam problem z sprawami elektronicznoinformatycznymi i musze przygotować sprzęt do użycia:O.Do tego z tymi wróżbami jest sporo grzebania:O.Ale to i tak lepsze jest niż pracować 8 godzin za nawet 3000:classic_cool:.Tylko muszę się wyszkolić:O.

Gość Pisarzforum25lat
Bardzo słaby występ reprezentacji PZPN...