Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka nad i...

Zamieszkałybyście w takim mieszkanku?

Polecane posty

Gość meaduSa
łazienka jest bardzo ciasna i niestety kuchnia też, więc nie można pralki przestawić do kuchni za to salon jasny i przyjemny dla pary może być, dla rodziny trochę niewygodne

Gość fdiiuied
Okropne. Nienawidze blokow.

Myślę, że jest świetne. Oczywiście nie jest luksusowe ani eleganckie, ale jest bardzo tanie, ma jasną kuchnię i odgraniczony kibelek.

Dużo zależy ile osób by miało mieszkać w tym mieszkaniu ;) Dla mnie (2 + 1 ) za małe :D Mi się osobiście nie podoba.Nie kwestia przecież kafelków w łazience czy koloru ścian bo przecież to można zmienić :D Dla mnie zdecydowanie za mała kuchnia i łazienka.Natomiast fajny duży salon i akurat mały pokój.

Gość mój uwielbia jak ssam mu jądra
NIEŁADNY ROZKŁAD,ZNAJDŹ COŚ ŁADNIEJSZEGO. ŁAZIENKA CIASNA I KUCHNIA TEŻ. NIE NIE NIE NIE NIE!!!!!

Moim zdaniem rozkład jest o.k. Jasna kuchnia, oba pokoje oddzielone od siebie, co zapewnia intymność ;-) Dla mnie może być dla pary z dzieckiem. Oczywiście, że mieszkanie o większej ilości pokoi byłoby wygodniejsze, ale domyślam się, że droższe. Mała łazienka i kuchnia nie są złe. Można urządzić je minimalistycznie - kupić niewielką pralkę (może zmieści się na korytarzu?), a zamiast wanny dać kabinę prysznicową. Można wyburzyć ściankę między łazienką a ubikacją. Bardzo ciekawe mieszkanie, jeszcze podobnego nie widziałam ;-) Podoba mi się spory salon.

Ogólnie jest ok (nie mówię o wystroju, bo to wszystko do remontu), choć faktycznie łazienka nieco ciasna, ale można by trochę pokombinować. No i dla pary 2+1, na więcej nie ma miejsca.

Jeśli to mieszkanie dla pary to jak najbardziej ok :) większe nie jest wcale potrzebne, a jeśli planujecie dziecko, albo juz macie to mieszkanie powinno mieć jeszcze jeden pokój, inaczej będziecie pozbawieni sypialni, co jest bardzo niepraktyczne.

Gość febbaa
Ładne bardzo nie jest ale CENA! kurdeee, wg mnei neimal za darmo!!! Bierz, pozmieniasz, pzremalujesz, zmienisz alzienkę nawet - opłaca się za taką mala kase !@ :D

Gość ewelinaaaaaaa
dla mnie super!!!!!!!! sama mieszkalam w kawalerce 30 m....,przerowadzilam sie 3 lata temu do domu 170 m,i czesto wspominamy z mezem jak to nam bylo fajnie w tym malutkim mieszkanku w bloku...serio... wszystko to kwestia organizacji.wystarczy do IKEI po inspiracje sie wybrac i gotowe. ogolnie jestem za tym by tak male mieszkanka wlasnie w Ikei urzadzac... na pewno musi byc jasno...biale sciany nawet bylyby super... kuchnia tez biala.. w lazience kabine bym widziala z powodu oszczednisci miejsca... ale o remontach nie ma co gadac....wszystko w swoim czasie... na razie wystarcza drobne poprawki typu malowanie itp i bedzie pieknie:) swietne lokum dla malzenstwa z malym dzieckiem... no i ta cena...

Gość ewelinaaaaaaa
te okna w pokoju sa suuuuper!zadnych firanek bym nie dawala..(re rolety sa do kitu)moze zaslony....

Gość ja........
ja bym wolala dolozyc wiecej i miec troche wieksze. Tez mamy 2 pokoje ale to chodzi o ta kuchnie i lazienke naprawde bardzo ciasne. Ale cena tez atrakcyjna, jesli sie zdecydusz doczytaj wszstko dokladnie w umowie bo cena dziwnie niska. A jaki to rejon Polski??

Gość ja........
chociaz ze wzgledu na cene jednak bym brala:) strasznie tanie. Mozecie z mezem je odnowic i sprzedac za wiecej i zarobicie:D a dziecko sie tam tez zmiesci. My mamy 2 pokoje, my w duzym a dziecko w malym bedzie....

Gość ja........
noi salon super jest:)

Gość malakasereżka
o rany, jakie wy tam macie tanie mieszkania..... fajnie wam

Gość wstfghj
ładne i przytulne, nie słuchaj co ci pieeerdolą - z zazdrości bo sami w kurnikach 50m mieszkaja

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaaaaaa
zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia:) poza tym wcale nie jest takie male to lokum... widzialam blokowe 3 pokojowe mieszkanka podzielone na malenkie klitki:Oto dopiero jest koszmar:O...co z tego,ze 3 pokoje jak w kazdym sie dusisz...

Gość kalininka
Planujemy dziecko także zastanawiamy się jaki metraż wybrać. Lubię jak jest kuchnia duża, na razie znaleźliśmy 3 pokojowe mieszkanie na Lewandowie za 285.000 zł, myślę, że to nie wygórowana cena jak na Warszawę.

Gość kropka nad i...
Mieszkanie w Inowrocławiu koło Bydgoszczy , narazie dzieci nie mamy,ale marzymy chociaz o jednym. Odrazu dziecka mieć nie bedziemy,ale nawet gdyby przyszło na Świat,na jakis czas damy rade przeciez sie pomieścić . Mieszkania sa tansze i drozsze,to najlezy do tych tanszych,jednak,kurde okazja moze nie byc najgorsza...

Gość strona nie
wyswietla sie :(

Gość kjuhygtfr
mozecie tam mieszkac dopoki nie pojawi sie sytuacja gdy bedzie dwoje dzieci i kazde bedzie wymagalo swojego pokoju... czyli pewnie minimum za 10 lat;) moze do tej pory zamienicie sie na wieksze? chociaz ja bym problemu nie robila...i w czworke mozna sie pomiescic na 40 metrach...

Gość ten salon
ma dwa okna? jest dosyć spory,także można spokojnie zrobić z niego kiedyś dwa pokoiki-i wtedy mieszkanko będzie trzypokojowe :)

o ofercie jakiego dewelopera mówisz, 285 tys. jak za 3-pokojowe mieszkanie to bardzo dobra cena.

Gość matrikka
Teraz u JWC są wyprzedaże mieszkań , jak ktoś chce za atrakcyjna cenę kupić na osiedlu Górczewska Park to ma okazje do nabycia własnego „m

Gość vginna jestemchyba33
fajne i tanie!nie sluchaj tych bab co niby willw maja tu za taka kwote w stolicy garza sie kupuje