Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biszkoptczekoladowy

koleżanka zarządała zwrotu 8zł za list

Polecane posty

Gość biszkoptczekoladowy

Otóz poprosiłam przyjaciółkę, która niejednokrotnie gościłam u siebie lub w restauracji, o odbiór ważnych dokumentów i wysłanie ich do mojego miasta. A ona dziś mi mówi, ze wydała 8 zł na znaczki i jej dojazd po te dokumenty. Czy nie wydaje wam się to dziwne?

Gość wydaje mi sie dziwne ze jej
nie chcesz zwrocic kasy i jestes tak skapa ze zakladasz o tym temat i jeszcze wymawiasz ze goscilas w domu sok

Gość biszkoptczekoladowy
nie wymawiam, ale jestem lekko zaskoczona by zwracać komuś za dojazdy

Gość Marcin_wwaaa
jestes sępem, niestety znam dwie takie laski w swoim otoczeniu. Jedna nawet mowi ze odda kase za paliwo i zeby gdzies ją zawieść a potem jakos zapomina.A samochod na wodę nie jezdzi,na drugi raz niech taksowke wezmie.

Gość Marcin_wwaaa
ciezko znalezc przyjaciół, kazdy ma jakis interes,mniej lub bardziej zakamuflowany

Gość a to nic, ja miałam kiedys
taką koleżankę w szkole która wiecznie jak szlam z nią na piwo czy pizze to albo miała na jedno piwo i chciała wypić drugie więc nieraz jej postawiłam lub pożyczyłam tu 2zł, tu 5zł bo jej brakowało i nigdy nie oddawała to kiedyś ja nie chciałam rozmieniać 100zł a 1.50zl brakowało mi do pizzy to jej mówie zeby pożyczyła bo nie chce kasy rozmieniać. Później jakoś zachorowałam i nie chodziłam do szkoły a ona mi pisała smsy kiedy w szkole będe bo jej 1.50 mam oddac :o

Gość a to nic, ja miałam kiedys
już nie wspomnę o tym ile razy jej notatki kserowałam czy drukowałam prace na swoich kartkach, swoim tuszu i drukarce, gdzie w punkcie ksero by za to buliła a ja nie brałam kasy