Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomarancza88

moj facet unika gry wstepnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

zawsze kiedy mamy ochote na seks on odrazu wpycha sie do mojej pochwy, jak mu sugeruje ze jeszcze nie jestem gotowa to widze ze on sie denerwuje przez to, w koncu daje mu ,,włożyć" w pozycji na boka ale za chwile wyciagam jego penisa i jezdze sobie nim po lechtaczce a on zaraz mi go zabiera i znowu chce do srodka,tak samo jest jak ja siedze na nim chce najpierw przez jakis czas sie poocierac polizac troszka a on nie bo odrazu chce przejsc do rzeczy,jak dotrzec do niego ze tak jest zle?probowalam na rozne sposoby i ciagle to samo,jak nie bedzie sluchal moich potrzeb to nigdy nie bede miala satysfakcji z seksu.

Gość zdecydowanie nie
Twój facet ma jakieś złe pojęcie seksu i jest kretynem. Albo mu wyjasnisz, ze seks nie polega na wkładaniu i wyciąganiu kutasa, zrozumie i się postara, albo kopnij go w dupę, bo do usranej śmierci nie doczekasz się niczego lepszego niż pukanie z zerową Twoją przyjemnością

Gość fdddre
zero romantyzmu,zero szacunku,zero zrozumienia....twój facet to zero

Gość zdecydowanie nie
Ten ktoś za mną skwitował to jeszcze lepiej. Szkoda życia na takiego pajaca, lepiej znajdź sobie kogoś wartościowego i zobaczysz, że może być fajnie

Gość embryon
a co robisz po uruchomieniu wibratora? czy dotykasz sutków tym wibratorem, czy liżesz to narzędzie do zadawania przyjemności a może do ucha wkładasz ? obstawiam , że NIE i po włączeniu urządzenia rozchylasz sobie jamę i jedziesz na pełnych obrotach do przodu myśląc o tym aby baterie nie padły , bez ceremonii

Gość fdddre
emryon ale facet czymś się jednak od wibratora różni,choć wiem że nie każdy

Gość malutka23433
moj jest taki sam, mysli ze seks to tylko ruszanie dupa, jak wspomnialam o wibratorze( zeby miec jakas przyjemnosc z tego seksu, ale jemu powiedzialam ze po prostu do urozmaicenia) to obrazil sie na smierc niemalze

Gość Kranko
Widocznie nie jesteś zbyt atrakcyjna.

Gość malutka23433
a co tu ma atrakcyjnosc do tego?

Gość Kranko
Dużo, bo jakby była to poszukiwałby jak najwięcej dotyku/pieszczot. Prawdopodobnie jest z nią, bo się napatoczyła pierwsza lepsza, a że musi sobie spuścić z kija chłop to bzyknie i pójdzie spać.

Gość malutka23433
no i moj np 3 lata jest ze mna zeby miec kogos do pobzykania? i 3 lata by jezdzil 70km w jedna strone? :D to juz by lepiej mu sie oplacalo na dyskotece jakas nowa co tydzien bzykac

Gość embryon
ale żywy normalnie naprężony penis to nie jest karabin maszynowy AK-47 i nie jest w stanie strzelać seriami co 15 sekund, wszystko ma swoje możliwości, więc kiedy facet jest gotowy to korzystaj aż do bólu kiszki stolzowej

to nie zgadzaj sie na seks ( za szumnie nazwane w tym przypadku) do póki nie zmądrzeje że najpierw Cie powinien rozgrzać, podotykać, popieścić...chociaż wątpie że sie naprawi biedna dziewczyno...

Gość Michusz
Dokładnie, nie zgadzaj się. W końcu zmądrzeje i znajdzie piękniejszą której nie odmówi.

Gość malutka23433
czy to tak naprawde zalezy od urody kobiety? jesli tak to jestescie beznadziejni!!! moj chlopak jest brzydki to co, nie bede mu robic loda, masazy itd? to zalezy od sily uczucia a nie urody! chyba ze ktos jest pusty

Gość porkii.12
Owies uprawia się w Polsce w ostatnich latach na powierzchni około 530 tys.ha. Największy udział tego zboża w zasiewach występuje w północnej i północno- zachodniej części kraju oraz w rejonach podgórskich i niektórych partiach gór. Ziarno owsa znajduje wszechstronne zastosowanie jako wartościowa pasza oraz surowiec do produkcji płatków. O dużej wartości tego zboża w przemyśle spożywczym decydują jego walory żywieniowe związane z zawartością dobrze przyswajalnego białka, łatwo strawnego tłuszczu oraz dużej zawartości soli mineralnych, witamin (głównie E), a także lecytyny. Plon uboczny, słoma i plewy, stanowią cenną paszę, która charakteryzuje się małą zawartością trudno strawnego włókna. Cechy te powodują, że owies zajmuje istotną pozycję w strukturze zasiewów wielu gospodarstw ekologicznych. Owies powszechnie wykorzystywany jest również jako komponent jarych mieszanek zbożowych. Na lżejszych glebach lub w gorszych stanowiskach jest uprawiany z jęczmieniem jarym natomiast na lepszych z pszenicą lub pszenicą i jęczmieniem. Ważną zaletą owsa jest to, że nie jest on porażany przez grzyby powodujące choroby podstawy źdźbła zbóż i dzięki temu jest dobrym przedplonem dla pozostałych gatunków zbóż, w tym również dla pszenicy. Owies ma szerokie zastosowanie w gospodarstwie jak i w przemyśle.

Gość fdddre
porki coś ci się pomyliło albo zmień leki

Gość desperatka123654
Przychodzi baba do lekarza: -panie doktorze jestem bardzo nerwowa -a uprawiała pani kiedyś seks dla rozluźnienia? - nie a co to takiego - to ja pani pokażę Doktor wziął się do roboty, aż tu nagle baba się drze do doktora: -panie albo wkładasz albo wyciągasz bo mnie wkurwiasz!!

Gość Kaktusikz
Darmowe dymanko :) A gdy znajdzie tą piękną, zajmie się jak potrzeba.

Gość malutka234339
ale ja nie jestem brzydka to czemu nie chce mu sie popiescic mnie, minetke zrobi 5 min i juz sie pcha z penisem

Gość Kakacu
To ciesz się, że w ogóle dotyka cię tam językiem. Dla mnie to jest np. upokarzające. Poproś go żeby ci popieścił piersi, jakiś masaż itd, skoro wychłepta pipsko, to nie widzę przeszkód w czym innym.

Gość malutka234339
mowilam mu nie raz o tych pieszczotach piersi itd to oczywiscie zrobi to, ale nastepnym razem juz nie. Jak mowie to to robi, a ja bym chciala zeby robil to sam z siebie

Gość kacaraba
seks sprowadza się do wkładania kutasa i do prokreacji reszta, to wymysł ludzki, by sobie to jeszcze bardziej uprzyjemnić, bo któż nie lubi przyjemności? a w tej konkretnej sprawie, to może facet ma kłopot ze wzwodem i boi się, że w trakcie zbyt długich pieszczot zacznie mu opadać?

Gość kacaraba
a tak w ogóle... jaki ma sens uczenie faceta, że ma to robić tak i tak... jeśli mu brakuje chęci na pieszczenie ciebie?, on nie ma sam takiej potrzeby a twoich potrzeb nie dostrzega, i nie troszczy się na tyle, by zrobić ci przyjemność, bo chyba nie jest tak, że nigdy nie słyszał o grze wstępnej? i jaki sens się dopraszać o to? Takie wyproszone już nie cieszy

Gość kierowca bombowca
a loda mu robisz? jajka liżesz?

Gość malutka23433
robie mu loda, ale rzadko, bo skoro jemu sie nie chce mnie piescic to po co ja mam. No i zazwyczaj zrobi mi minetke dopiero gdy ja mu zrobie loda,sam z siebie to juz od dawna nie robi. Problemow ze wzwodem nie ma na bank.