Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość politttyyka

pocieszcie mnie jak to bedzie .......

Polecane posty

Gość politttyyka

wyobraźcie se ze odsówamy od władzy beton, czyli PO PSL PIS SLD i inne farbowane scierwa zrace z sejomwego koryta od 20 lat. i co dalej ? jak se to wyobrazacie, ze co przyjdzie nowa ukochana partia i co da prace ... kurwa ale gdzie ? co zacznie produkowac ... podajcie jakies przykłady bo nie wiem nie widze startu z praca dla młodych nawet jak wasi nasi iodele dojda do władzy. p.s. niech ten pajac od słoika master111 czy jak on tam teraz sie podpisuje sie nie wypowiada.

Gość hmmmm.................
to niemożliwe, aby sami oddali władzę musiałaby wojna wybuchnąć, albo kolejny samolot z nieba spaść :D:D

Mogliśmy zostac pod zaborami. Nie było by Polski, nie było by tego szamba i bezprawia. Teraz tego betonu nic nie ruszy :( Nie ma szans na nowe ryje nie spaprane komuną, czy chorą, konserwatywną pro katolicką do bólu prawicą.

Gość Andrzej Kcl
Tak narzekacie, ale cieszmy się z tego co jest, bo zawsze mogło być gorzej. Przykład? Pozwiedzajcie sąsiadów na wschodzie - to oni chcą żyć jak my.

Gość politttyyka
oni chca tak zyc bo widza polske tylko przez pryzmat biedronki czy lidla. uwiez mi jezdze na białorus co 8 dni po paliwko. tam ludzie nie laza po smietnikach , tam kobieta po urodzieniu 2 dzieci ma zapewniona emeryture, a ile białorus zdobyła medali na sotatnich igrzyskach w stos. do polski czy nie wiecej.

Gość politttyyka
zmuła , wyprzedali wszystko i przejedli rozdali czy to swoim czy narodowi niestety przezarte bezpowrotnie. nic nie produkujemy jestesmy głeboko w dupie ciekawe co nas wchłonie rosja czy niemcy za 50 lat. zyc sie odechciewa.