Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna104

seks bez zobowiazan??

Polecane posty

Gość smutna104

moj byly chlopak z ktorym spotykalam sie z jakies 2 miesiace niecale, zaproponowal mi seks bez zobowiazan dal mi do rozumienia ze jestem dziewica on mnie podszkoli a ja go zaspokoje...strasznie sie oburzylam tym ze tak mnie potraktowal...mam 22 lata a jestem dziwica bo ja chcialbym sie kochac w milosci a nie tylko ze kogos lubie..co o tym myslec?? poszlibyscie na taki uklad??

Gość hit me babe one more timee
skoro się pytasz to jednak nie masz zasad moralnych :)

Gość smutna104
nie, bo ja nie umialbym tak isc do lozka z kims tylko kogo lubie ale pytam sie bo moze w dzisiejszych czasach to normalne cos takiego tylko ja jestem zacofana...

Gość smutna104
mysliscie ze dziwna jestme pod tym wzgledem?? jak mysliscie co mozna odpowiedziec facetowi na takie cos?? chcialbmy cos takiego co by nie obrazilo go a zabolalo

Gość Lady Diva 68
Zaproponowałabym mu, żeby lepiej złożył swą propozycję zamożnej damie po 70-tce: mógłby się i podszkolić, i nawet dorobić na boku bez podatku...

Gość dr_who
Jestes normalna, a na takie cuda się nie zgadzaj, bo wyjdziesz na tanią panienkę, a po wszystkim będzie Ci przykro. Jak przyjdzie Twoja pora to będziesz wiedzieć czego chcesz.

Gość smutna104
mysliscie ze powinnam wybuchnąć i go zjebać za takie cos czy po prostu powiedzieć mu cos spokojnie do słuchu i odejsc??

Gość smutna104
pomaranczowy przestan to nie wchodzi w gre. chcialbym tylko zachowac sie jak kobieta z klasa a nie tak jak on jak cham...

Gość troskliwa 90
smutna powiedz mi jedno, poznalas go moze przez neta? bo u mnie bardzo podobna sytuacja , tyle ze ja mam 24 lata tez dziewica i tez trafilam na takiego ktoremu marzy sie tylko jedno-ostry seks, a to ze jestem dla niego czula troskliwa to juz mniej wazne:/ rozstalam sie z nim niedawno, chociaz wiele pieknych momentow mielismy...i przeplakalam pare nocy, ale nie warto z takimi....

Gość troskliwa 90
nie martw sie,nie jestes nienormalna, wrecz przeciwnie jestes fajna wartosciowa dziewczyna,znajdzie sie chlopak ktory to doceni ;)

Gość Lady Diva 68
Osobiście uważam, że z takimi osobami, jak Twój, pożal się Boże, "dżentelmen" nie ma sensu w ogóle rozmawiać na ten "zadany" temat: powiedział, co powiedział, niech sobie szuka takiej idiotki, ale to już nie Twoja sprawa. Twoje milczenie na ten temat i unikanie jakichkolwiek napomknień na zasadzie "ŁADNA POGODA DZISIAJ",a w ogóle, to się spieszę, jestem umówiona(g... cię obchodzi, z kim, gdzie i z jakiej okazji)- to by była optymalna odpowiedź.

Gość smutna104
nie poznalam go na necie, studiujemy razem, jestesmy na jedym roku

Gość smutna104
nie wiem skad ten glupi stereotyp wychodzi ze jak dziewczyna podoba sie facetom to latwa musi byc...masakra...

Gość smutna104
chcialbym powiedzeic cos takeigo z irona co by mu w piaty weszlo zeby nie myslal ze jestem malo wartosciowa osoba..macie jakies pomysly?? bo to z tego co mnie słuchy doszly on chce ze mna o tym pogadac

Gość smutna104
macie jakies pomysly??