Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piosenka z filmu

"Uwierz w ducha"

Polecane posty

Gość piosenka z filmu
Może dzisiaj znajdzie sie ktoś,kto wie?

Tłumaczenie piosenki Unchained Melody , Righteous Brothers O!, moje kochanie, moje kochanie Ja byłem spragniony ze względu na twoją odrobinę Długi, samotny czas I czas upływa tak wolno I czas może spełniać swoją rolę tak bardzo Ty jesteś spokojną kopalnią? Ja chcę twojej miłości, Ja o! ja chcę twojej miłości Niech Bóg przyspieszy Twoją miłość do mnie Samotne rzeki płyną do morza, do morza Do rozłożonych ramion morza Samotne rzeki wzdychają, czekają na mnie, czekają na mnie Ja będę przychodzić do domu, czekają na mnie O!, moje kochanie, moje kochanie Ja usychałem z tęsknoty, byłem spragniony ze względu na twoją odrobinę Długi, samotny czas I czas upływa tak wolno I czas może spełniać swoją rolę tak bardzo Ty jesteś spokojną kopalnią? Ja chcę twojej miłości, Ja o! ja chcę twojej miłości Niech Bóg przyspieszy Twoją miłość do mnie

Gość piosenka z filmu
wirtualna26....Dziekuje,tłumaczenie mam=znalazłam w sieci,ale...pytam o sam tytuł piosenki=jaki jest?.."Unchained Melody" ??? i jak go przetłumaczyć? czy jakis inny?