Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAmasYY

okropny ból brzucha jak W PIERWSZYM DNIU przy okresie ??

Polecane posty

Gość MAmasYY

WITAM Dziś powinnam dostac okresu zawsze dostaje przed południem, przez caly cykl wspolzylismy z narzeczonym bez zabezpieczenia (stosunki przerywane) okres mam co 34 dni... od rana boli mnie okropnie ból jakbym okresu dostała właśnie a chodze do lazienki co 5 minut i sprawdzam i niestety brak ... ból jest naprawde silny tak jak okres piersi bolały mnie jak zawsze na tydzien przed @ .... Czy to moze być ciąża ? Chodzi mi o ten okropny rwący ból jajników i podbrzusza ??

Gość MAmasYY
aż wytrzymać nie moge po prostu z tego bólu;( nie wiem co sie dzieje ale ja juz nie wytrzymuje z bólu ...

Gość summertime...
normalne to to nie jest a juz objawem ciazy nie jest na tysiac procent

Gość truskawkaaa20
Normalne wez cos przeciwbolowego poprostu cyklea u mnie maja rozna dlugosc ale zawsze bola jak bierzesz tabsy nie powinno cie tak bolec wiem bo ja cierpie zawsze jak mam okres jak cie nie przestanie po srodkach przeciwbolowych udaj sie do gina

Gość MAmasYY
przestalam brac tabsy 3 miesiace temu... wzielam 2 nospy czekam az zaczna dzialac

Gość zrob test zanim wezmieszcos
Przeciwbolowego. Mnie bolal brzuch identycznie jak w czasie okresu,a mialam bardzo bolesne okresy. I bolal mnie przez nastepne pare tyg,juz nie tak bardzo,raczej tak jak po przeciwbolowych w czasie okresu. Nie bylo zadnychh plamien,tym bardziej krwawienia, teraz jestem w 24 tc :)

Gość zau
Zrób test, bo te bóle są niepokojące. Trzeba wykluczyć ciążę.

Gość MAmasYY
moze wyrostek bo z prawej strony boli mnie bardziej tak ciagnie ...

Gość tak juz zostnie
dostaniesz okres,normalne ze cie boli

Gość MAmasYY
okresu nadal brak zrobilam test ale chyba dałam za mało kropelek niby w instrukcji bylo napisane ze potrzebne sa dwie ale test dopiero po 5 minutach zaczal w ogole podązac :) i pojawila sie krecha w okienku C a w T nic nie widzialam... juz glupieje piersi mnie tak bola ze masakra

Gość MAmasYY
Chyba sie wybiorę na test beta ... Bo już nie wytrzymuje tej niepewności. Dzis mam taki śluz jak woda (ostatnio miałam taki przed okresem czuje tak mokro ze caly czas chodze i sprawdzam czy to moze w koncu okres) ...Podbrzusze pobolewa jak przy okresie. Czekam i czekam... Dziewczyny a powiedzcie mi co myslicie o tym tescie powinnam go powtórzyć i uznać że wynik był błędny ???

O JEZUU nastepna staraczka :P test jej wyszedl negatywny ale ona idzie na bete :D masz normalny bol na chwile przed miesiaczka a przezywasz jak nie wiem co :P

Gość MAmasYY
ja zawsze panikuję, zdążzył mi sie okres wyregulować a tu znów ... Jestem 9 miesiecy po porodzie 3 miesiace temu bralam tabletki anty 2 opakowania i odstawilam dostalam normalnie okres i byl regularny do tej pory... No i kochałam się mozna powiedziec ze bez zabezpieczenia, bo stosunki przerywane to niestety czesto zawodzą.

Gość MAmasYY
chyba bede musiala wrocic do tabletek anty lub wypróbuje plastry Evra bo bede schizowac caly czas ... no chyba ze jest juz za pozno....