Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmamaaamamaaa

Jak przytyc?Znacie jakies sposoby?

Polecane posty

Gość mmamaaamamaaa

Moj facet jhest strasznie chudy. wazy zaledwie 60kg. jak przytyc? co jesc?

Gość ijhihi
fastfoody

Gość mmamaaamamaaa
ogolenie duzo je ale nie tyje nic.

Taka przemiana materii,nic nie poradzisz.Ja tez jem na okragło,nawet w nocy podjadam i nic.Moja waga od czasów szkolnych stoi w miejscu a urodziłam cztery córki ;)

Gość ijhihi
wazysz wiecej niz on?

Gość dorissssss23
peritol-tabletki

Gość ijhihi
lady zazdroszcze:) ja lekko sobie pofolguje i juz 3 kilo w gore:o

Gość ijhihi
uwierz ze jest ciezko potem zrzucac a teraz ile wazysz? i wzrfost?

Gość ijhihi
jezu dziewczyno ty jak modelka jestes ja mam 165 i 63 i ciezko mi zrzucic;/ a mam 24 lata

Gość mmamaaamamaaa
ja mam 174 wzrostu i waze 65kg. zawsze bylam chuda waga wahala sie ok. 50kg. urodzilam dziecko szybko zrzucilam 20kg. zaczelam brac anty i przytylam przez rok ok 10kg. i waga sie utrzymuje. i w koncu wygladam normalnie i sama sie sobie podobam i lepiej sie czuje. ale moj M. schudl ponad 5kg. wazy teraz ok 60kg. przy wzroscie 178. az mu kosci widac. je duzo ale nic nie tyje.

Gość agaer
również polecam peritol. sama go biorę

A mój mąż odkad rzucił palenie (5 miesiecy temu)tyje na potęgę ;)Przy wzroscie 176 cm wazy juz 97 kg 😭.Od dwóch tyg je jogurty,ciemne pieczywo,zrezygnował z cięzkich obiado-kolacji ( z racji tego ,ze pracuje do godz 20-21 zawsze wieczorem jadł obiady).Mma nadzieje ,ze schudnie ,bo zaczyna mnie przyduszać ;)

Gość o kurde balans
ja tez mam 178 cm ale waze 65kg i jestesm dosyc cienki nie wyobrazm sobie miec 5 kg mniej hmmmm

dziwne bo ja jestem od ciebie lady 1 cm wyzsza waze tyle samo i wcale chudych rak nie mam,biust 65 D tez bym jakims malym go nie nazwala,chude rece przy tym wzroscie to mi sie raz zrobily przy wadze 52-53( jestem drobnej kosci zaznacze)

Gość ijhihi
dziewczyny co wy jecie w ciagu dnia;( albo chociaz cwiczycie cos? dajcie rade tlustej kolezance:/

otulona_kotami -> moja mama w moim wieku tez miala szczupłe rece-moze to jest jakos uwarunkowane genetycznie.A co do biustu to wiedz,żde ja wykarmiłam nim 4 dzieci -kazde po 2 lata :P Córki wyssały mi wszystko,jedynie sutki zostały ;)

Gość agaer
ja mam 166 cm wzr i ważę 47 kg.

ijhihi -> mojej diety nie stosuj,bo majac tendencję do tycia-napewno wagi nie zrzucisz ;)Ja jem wszystko to,czego nie powinno sie jesc ;)Nie patrze na godziny,nie zwracam uwagi na kalorię-żrę jak za przeproszeniem świnia i doopa 😭

Gość ijhihi
a sporty?

Mój sport to domowe obowiązki.Robie tych kilometrów w domu,oj robie i może dlatego nie tyję.Może gdybym tylko leżała i pachniała to dziś miałabym te upragnione 10 kg wiecej ;)

Gość mmamaaamamaaa
ja tez jestem ciagle wruchu. duzo jem. i na noc sie objadam. jedynie co mam to brzuch- ale zostal mi po ciazy. i nie moge sie go pozbyc.

Gość niefx
moj tez chudy 65 kg na 187 cm. Je ogromnie duzo, ale nic nie tyje odkad jestesmy razem nie przytyl nawet kilograma. Jestesmy razem 5 lat. I to ja tyje i jestem od niego grubsza to mnie troche boli. Ale tak czy siak on jak na chlopa to moglby troche przytyc. I tez nie dajemy rady go utuczyc. On je 2 obiady dziennie. Rano sniadanie potrafi zjesc cale peto kielbasy na goraco potem w pracy kanapki jakies 4 bulki potem przyjezdza do mnie zjada obiad normalny porzadny w miedzy czasie robie mu kanapki tak kolo 18 jedzie do domu o 22 tam czeka na niego kolejny obiad siedzi w nocy na kompie to i sobie robi czasem cos do przegrychy i tak zawsze je, zawsze duzo, czasem jemy tuczace rzeczy typu pizza, kebab, frytki ja zjem odrobinke np. dwa kawalki pizzy on cala reszte, kebaba ja biore malego, ona najwiejszego. I gdzie on to miesci to ja nie wiem, ale nie tyje ani grama a ciagle glodny jest.

Gość mmamaaamamaaa
niefx -ja tak mam. jem jem, jestem ciagle glodna i nie tyje. teraz odstawiam anty talebetki- i w krotkim czasie gubie te swoje 10kg. kiedys bralam odstawilam i w ciagu miesiaca zgubilam to co przytylam na anty.

Gość lalalalalaaaaaaaa
niefx -> może ma tasiemca?

Gość dorissssss23
agaer-jak dlugo bierzesz peritol?? ja juz raz brałami przytylam 10 kg ale przestalam brac i wrocilam do swojej wagi,teraz znow zażywam