Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mewcia :)))))

Na co zwracacie uwagę u facetów? Wymieniajcie w kolejności. Ja mam tak:

Polecane posty

1 Twarz 2 Intelekt, obycie i błyskotliwość 3 Tyłek 4 Biodra 5 Klata 6 Nogi 7 Stan konta i samochód

Gość sfdfds
a na którym miejscu są jądra ?

Gość ELLANI26
1. Stan konta i samochód plus penis. Reszta bez znaczenia.

Penis i umiejętności w łóżku gdzieś między 2 a 3 :)

Gość sfdfds
pytam o jądra , a nie penisa .

1. Twarz, ciało, ogólna aparycja 2. Stan konta i samochód 3. Intelekt 4. Relacje z rodziną, przyjaciółmi (unikam bawidamków i maminsynków).

Gość sarna s
1. Intelekt, wiedza, poczucie humoru 2. Kasa, lub dobre rokowania na kasę (zaradność, przedsiębiorczość) 3. Nie palenie 4. Brak nadwagi 5. Pasja, ale nie przesłaniająca życia I napiszcie mi, że jestem materialistka - doki jestem traktowana jak przedmiot, traktuję mężczyzn przedmiotowo Niby facet może patrzeć nie na mnie tylko na cycki i tzipę, to ja mogę na kasę ......

Gość Rong rong łej!
1. Kasa 2. Penis

>Niby facet może patrzeć nie na mnie tylko na cycki i tzipę, to ja >mogę na kasę to działa w obie strony, czego poze cyckami i tzipą ma się facet doszukiwać u dziewczyny z objawami blacharstwa?

Gość Gułantanamo
Dla kasy nawet małego penisa bym zniosła.

Gość prawictwo pospolite121
Ja zwracam u kobiety na 3 przymioty 1. Twarz - miranda kerr czy Grycanka oto jest pytanie 2.ciało - jest ważne . 3.Umysł , Jezeli dziewczyna ma problemy z psychiką jak doda czy frytka to odpada .

ale najwazniejsza jest twarz dla mnie . Jesli dziewczyna przypomina bardziej agnieszke radwanska niz Mirande kerr to odpada . Jakby dziewczyna miala urode mirandy kerr to mógłbym zakceptować nawet u niej otyłość .

1. Wzrost - na konusa niższego ode mnie nie spojrze :O na jakiegoś za wysokiego mutanta też nie :classic_cool: 2. zapach - odpycha mnie smród, pot itp. jak facet nie ma zapachu to ok, ale jak pachnie to ma +50 % :classic_cool: Jak facet jest niski i smierdzi to... :O no i 3. Otyłość - nie znosze grubasów, ale wychudlych ćpunów też nie a teraz pozytywne: 4. Twarz 5. Włosy 6. Stopy i dłonie- faceci o małych dłoniach i stopach są obleśni :O 7. buty - lakierki z czubkami - uciekam od takich :D :O 8. intelekt poczucie humoru milosc do zwierzat, dobre serce, żeby dbał o mnie :classic_cool: 9. hobby,zainteresowania, perspektywy, ewentualnie jakie studia skonczyl czy pracuje jakos ambitnie czy raczej jako np. akwizytor :O 10. zapomniałam o kolorze skóry - im jaśniejsza tym lepiej :)

twarz , zdrowie umysłowe , ciało - to są trzy podstwawowe cechy .. Dziewczyna nie musi byc miss swiata , ale musi mieć piękną twarz .

Gość znajomaaaaaaa
1. usmiech (zadbane proste zeby,zadnych widocznych dziur itp? 2. ciekawa i przystojna twarz 3.samochod i kasa na koncie 4.poczucie humoru i autoironia 5.waga 6.penis 7.relacje z innymi i typ kolegow (tez unikam babiarzy,kurwiarzy i mamisynkow)

Gość ewelina set
1 zęby -uśmiech 2 dłonie 3 buty 4 ogólny ubiór , żeby był świeży i estetyczny 5 umiejętność rozmawiania nie wymagam super inteligencji, błyskotliwości i dużej wiedzy - często tacy faceci są leniami albo pracują za 1200 zł

a jak ma 19 lat to powinna wyglądać na 17 . gdy ma 19 a wygląda na 24 to odpada .

1. zęby 2. intelekt 3. oczy 4. stan konta 5. zdolności sexualne

Gość fanka świnekk
Moim zdaniem zazdrosne kobiety to kobiety zakompleksione, czuja sie tak niepewnie że potrafia śledzić facetó :o masakra. W wygladzie liczy się twarz sylwetka cera, zęby ogólne zadbanie zapach ton głosu

ja jestem zakompleksiona, ale nie śledziłabym faceta, bo pękło by mi serce 😭 a jeszcze dwie rzeczy: - facet musi mieć prawo jazdy i umiec jezdzic! (auta nie musi miec) - może palić, lepiej żeby nie pił za duzo i nie ćpał wcale

Gość 6yu987
1. twarz 2. kasa i samochod ORAZ zapach (naprawde potrafi zdzialac cuda :P ) 3. charakter 4. intelekt 5. waga i sylwetka, nienawidze grubasow 6. wzrost 7. penis/zycie seksualne :P 8. relacje z rodzina

Gość marzeniaściętej głowy
I tak żadna z was nie ma faceta a jak już będzie miała to jakiegoś szmaciorza :D

Podsumowując kobiety to szmaty i patrzą na kasę i samochód a w drugiej kolejności na wygląd (wzrost, penis). Chyba żadna nie wymieniła cech charakteru.

Gość curro himenez
ameryki nie odkryłeś,jebane zmaterializowane szmaty chca uprawnienia ale tylko w takim kierunku,ze facet ma mieć kase,ona nie musi:-D ale te czasy sie już kończą

Gość markizza33
buty włosy paznokcie schludne ubranie poczucie humoru zapach :-) waga

Gość stratatatarartasasadsaas
i tka zadna z was nie ma faceta, zadjaa sie z samymi frajerami bo same sa zwyklymi dziwkami :D tepe picze