Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość week of view

ma niecale 2 miesiace i spi ok 8 h na dobe!!!

Polecane posty

Gość week of view

to troche malo co? jest marudny i tak jakby ciagle pracowal nad kupka. jest na to jakis sposob by malec spal tyle ile powinien?

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
mój też tak spał

kazde dziecko jest inne.widocznie to mu wystarcza.podam przyklad-moja starsza corka spala cale dnie jako noworodek,niemowlak.jako 2latka spala 2 razy dziennie.przesypiala cale noce i do dzis straszny z niej spioch.natomiast mlodsza corka teraz( majac 15 mies) spi raz dziennie ok 1,5 godz.wiec sama widzisz.a to, ze jak to ujelas"pracuje nad kupka" moze zmien mleko?jezeli karmisz piersia moze jesz cos nieodpowiedniego? idz do pediatry to Ci lepiej odpowie niz my tu na forum

Gość magdaagda
a próbowałaś kłaść na brzuch? moja córka też bardzo mało spała, ale widziałam, że jest śpiąca, marudzi.okazało się, że bardzo lubi spać na brzuchu.zasypia dosłownie w 3 sekundy po położeniu.

taki mały niemowlak w domu to masakra- współczucia. masa dzieci tak ma, nic się nie przejmuj, to minie. moja też tak parła na kupkę, nie pamiętam ile to trwało ale przynajmniej 3 miechy i wydawało mi się, że śpi jeszcze mniej. tylko przy cycu, albo noszona (w nocy też) strasznie wspominam tamten okres...

Mój maluch w nocy śpi dobrze, budzi się tylko raz, ale od paru dni już około 6, 7 budzi się i nie śpi. W ciągu dnia słabo ze spaniem, w zasadzie tylko na spacerze śpi dłużej. W domu ma drzemki po 20 30 minut do godziny max. A jeszcze tydzień temu spał i po 2, 3 godziny w ciągu dnia. Odmieniło mu się po szczepieniu. Liczę na to, że jeszcze będzie przesypiał więcej czasu w ciągu dnia. Na całe szczęście lubi bujać się w huśtawce i słuchać jak do niego mówię ;) Może rzeczywiście spróbuj kłaść swoją pociechę na brzuszku? Mój synek co prawda nie zasypia na brzuszku sam, ale jak go tak kładę to się gimnastykuje i nie marudzi.

Gość ja mam tak samo
mam ten sam problem, moj maluch w ciagu dnia jak prześpi 2 godziny to jest cud. W nocy pobudka na cyca co 2 czasem co godzinę, ma niecałe 2 miesiące