Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka1993___

Czy mam grube nogi?

Polecane posty

:) tja.... są za chude i jak zaczniesz je cwiczyc z ciezarkami to jeszcze bardziej schudna i krzywizna sie poglebi. zgrabne nogi powinny sie laczyc w 3 miejscach a twoje maja przepaśc miedzu udami. Lepiej poszukaj cwiczen z korekcyjnej nie zaszkodza.

Gość zau
Po pierwsze to zawinąć się z tego forum, bo tu choćbyś miała najpiękniejsze nogi na świecie to zawsze znajdzie się ktoś kto powie że okropne i paskudne.

Gość Karolinka1993___
DaisyDuck Czyli wychodzi na to, że przez to, że są za chude wychodzi cała ta krzywizna. Może powinnam jeść czegoś więcej żeby mi urosły mięśnie? zau W sumie masz rację, zawsze znajdzie się ktoś gorszy i lepszy, ładniejszy i brzydszy, szczuplejszy i grubszy, ale mimo wszystko chciałabym wysluszać tego, co inni mają do powiedzenia zwłaszcza, że jestem takim typem osoby, która bardzo lubi kontakt z drugim człowiekiem i nawet jak ta nie mówi o mnie w samych superlatywach to i to mnie nie zraża, to jest właśnie niska samoocena.

Gość u7ioq765433
jakbys dała fotke jakiejs modelki lub cos w tym stylu i napisala ze prosisz o ich opinie czy takie czu owakie , to i tak by sie znalazła jakas zmija jadowita ktora by napisala ze sa beeee wiec zawsze jakas jedza sie znajdzie zazdrosnica itd

Gość zau
Poszukaj sobie w necie artykułów z poradami odnośnie nóg. Dziwna ta twoja niska samoocena -zazwyczaj gdy komuś z takim podejściem powie się coś negatywnego to wierzy w to jak najbardziej i się przejmuje a komplementy są dla niego kłamstwem.

Gość Karolinka1993___
u7ioq765433 To znaczy ja się staram nie oceniać nikogo pod kontem ta zazdrosna, pewnie kłamie itp, bo uważam, że ma prawo wyrazić swoje zdanie, a to czy ja tę krytykę przyjmę do siebie to już mój problem nie tej osoby, po prostu mówi to co czuje, co widzi i ja się na to zgodziłam zakładając taki wątek. zau Trudno powiedzieć czemu tak się dzieje. Może po prostu komplementy działają na mnie tak, że przesłaniają negatywne oceny lub coś w tym stylu? Bardzo mi pomogłyście będąc tu przez chwilę ze mną i odpowiadając, dziękuję bardzo.

Gość Karolinka1993___
I gdyby człowiek faktycznie miałby przejmować się każdą negatywną oceną to po prostu by pobadł w depresję. Na szczęście są ludzie, którzy podtrzymują na duchu i te nagatywne oceny przepędzają i człowiek znów się uśmiecha. :)

Gość Karolinka1993___
Ciach, moje nogi poszły sobie ze zdjęć robić obiad. :) I dziękują Wam za wszystko. Miłego dnia. :*