Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka1993___

Czy mam grube nogi?

Polecane posty

Gość Karolinka1993___

Dziewczyny/kobiet wiem, że mój temat jest durny jak nie wiem co, ale naprawdę nie wiem kogo mogę się spytać o to. Głupio mi zadać takie pytanie znajomym czy rodzinie, bo pomyślą, że chcę się ochudzać czego nigdy nie robiłam. Przecież osoby, które nie mają nadwagi też mają prawo się spytać o swoją tuszę, prawda? Najlepiej jest się poradzić kogoś z zewnątrz, bo jest to obiektywna ocena, a mama zawsze powie, że wyglądasz dobrze nawet, gdy ważysz bardzo bardzo dużo. Więc proszę o odpowiedzi na pytanie. I tak, na pewno pozytywne oceny mnie dowartościują, ale za negatywne też podziękuję byle by była to konstruktywna krytyka w stylu: ''powinnaś trochę poćwiczyć, aby rozbudować mięśnie'', ''ogranicz słodycze i jedz więcej owoców i warzyw, bo zaczynasz tyć'', lub ,,powinnaś więcej jeść, bo wyglądasz za chudo''. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź, a to link do zdjęcia: http://img7.imageshack.us/img7/2199/dsc00085jyy.jpg

Gość msz w sam raz nogi
mozesz ewentualnie popracować nad podkreśleniem ich mięśni ale ogólnie masz szczupłe nogi,jeżeli się odchudzisz to już będą za chude i brzydkie.

Gość nie sa absolutnie grube
ale niezgrabne, chyba ze tak stanelas. sa krzywe i z tym cos powinnas zrobic. jesli nie stykaja ci sie rownoczesnie w kolanie i kostce to sa krzywe. kolana ci dziwnie ida na zewnatrz i z tym cos powinnas zrobic

Gość Karolinka1993___
Polly84 Prosiłam bez żadnych wyzwisk itp. Może zadałam złe pytanie. Czy moje nogi są szczupłe/grube/w sam raz? Tak może być?

Gość allapap
ty chudzina jestes

Gość Karolinka1993___
nie sa absolutnie grube Brzydko stanęłam, robiłam zdjęcie telefonem do góry, bo nie mam samowyzwalacza w telefonie i nawet nie widziałam nóg jak je robiłam, a nie będę prosiła kogoś żeby robił mi foto nóg, bo pomyśli, że jestem jakaś poryta...

Gość zau
Normalne. Tylko pytanie czy masz stopy razem czy nie.

Gość allapap
e tam chude sa

Gość Karolinka1993___
Nie mam stóp razem. Zrobić jeszcze jedno zdjęcie ze stopami złączonymi żeby zobaczyć jak to wygląda?

Gość allapap
zrob

ne grube tylko krzywe. Ale wstawiłaś je tu , żeby Cie troche połaskotac po Twoim i tak wysokim ego ?

Gość Karolinka1993___
Tak więc moje Kochane Słonka to jest to nowe zdjęcie: http://img831.imageshack.us/img831/2671/jaaad.jpg Chyba lepsze nie wyjdzie. Jestem cały przekrzywiona do przodu, bo inaczej nie umiem zrobić zdjęcia... DaisyDuck Wysokie ego? No to muszę Cię rozczarować, bo ja mam bardzo niskie poczucie własnej wartości i samoocenę. Gdy ludzie mówią coś miłego to pomaga mi to uwierzyć w siebie. Czy jest w tym coś złego? Jestem szczera w tym co mówię.

Gość allapap
ja twierdze ze sa szczupłe

Gość Karolinka1993___
A co do krzywych nóg to nigdy bym nie pomyslała, że takie są. W lustrze tego nigdy nie dostrzegałam ani nie usłyszałam tego od nikogo, więc jestem w szoku, że to słyszę od Was. Pierwszy raz w życiu, a żyję już 19 lat na tej Ziemi. Ale jeśli faktycznie takie są to trudno, taka się urodziłam i nie zmienię tego. :)

Przecież Cię nie wyzywam :) Kuruj to swoje poczucie zaniżonej wartości, bo nogi masz bardzo ładne i szczupłe :)

Gość allapap
moze na 1 tak wygladaly bo zle stałas na 2 nie sa krzywe

Gość zau
Normalne masz nogi. Nie wiem skąd pytanie że grube. Chyba grubych nie widziałaś. :O

Gość Karolinka1993___
Hehe kuruj, fajnie to powiedziałaś. :) Kuruję cały czas u psychologa (od roku) i nie wstydzę się tego. :) Lekarz od głowy to taki sam lekarz jak inny. :) Dziękuję bardzo za komplementy :*

oczywiscie ze krzywe i chude jak patyki i nie mow mi ze jestes szara myszka bo szara mysz w gaciach zdjec nie puszcza do neta

Gość Karolinka1993___
*liliann A możesz coś doradzić? Jakieś ćwiczenia itp? :) Jakieś przysiady z ciężarkami czy coś w tym stylu? :)

Gość nie są grube
ale są cholernie niezgrabne

Gość Karolinka1993___
DaisyDuck Szara Mysz jak Ty to określiłeś nie pokazuje swojej twarzy w internecie. Nie mam kont na żadnych portalach internetowych typu facebook, nasza klasa itp. Co innego jest zrobić zdjęcie jakiejś części ciała, a pokazać się w całości. I skoro mam krzywe to ok, ale za to chude jak powiedziałaś, więc dla mnie to wielkie szczęście. Nikt nie jest idealny.

Gość Karolinka1993___
A co mogę zrobić żeby były ładniejsze? Bo usłyszałam już krzywe na co nie mam wpływu, niezgrabne i brydkie. Każdy chciałby coś w sobie dopracować, ale ja nie wiem w jaki sposób mogę zmienić tę ,,brzydotę'' moich nóg.