Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skupilismyyy

HIPP Bio Combiotic 2 - problem!

Polecane posty

Gość skupilismyyy

Hej, wlasnie przechodzimy z 1 na 2 HIPP Bio Combiotic. Z 1 bylam bardzo zadowolona, smaczne, super sie rozpuszczalo. 2 fatalnie sie rozpuszcza! w nocy jest dramat bo zanim mleko sie rozpusci to dziecko sie wybudza. Probuje robic wieksze dziurki w smoczkach ale takie samoroby sie nie sprawdzaja. W dodatku Maly prawie w ogole nie chce pic tego mleka! Chyba mu nie smakuje albo co.. Wlasnie ide kupic jeszcze raz 1 i zobacze czy to wina mleka ze nie je. Skonczyl 6 msc. Ktos mial problemy z 2 HIPPa?

bardzo dziwna sprawa, my jesteśmy od początku na Hippie, obecnie już numer 4, za chwilę będzie 5. Zadnych problemow z rozpuszczeniem się mleka nigdy nie było, jest odrobinę inna konsystencja, ale to co piszesz, zaskoczyło mnie. Jest trochę tłustsze tylko.

kolejne mleko jest duzo bardziej geste niz 1. zmienialas smoczek na kolejny? u nas z rozpuszczaniem nie ma zadnego problemu.

Gość skupilismyyy
nie leci nawet przez smoczek nr 3. sa takie malutkie ziarenka jak kaszki.

no to moze woda za zimna, albo jakas trefna paczka sie trafila. ja mam zwykle Hipp Bio i nie ma problemu. Combiotic tez mial i tez ladnie sie rozpuszczalo.

Gość trumsel
Ja od samego początku mam mleko hipp i nie miałam tego typu problemów. Oczywiście 2 stara,(bo teraz jest nowa konsystencja)była tłusta,zostawał osad na butelce,ale to dlatego,że zawiera kwasy Omega 3,ale z rozpuszczaniem nie ma problemu. Wydaje mi się,że woda była za zimna i stąd ten problem...