Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość alicia12345

Czy już jest wszystko stracone? Pomóżcie bo nie wiem co robić

Polecane posty

Gość alicia12345

Jakiś czas temu pokłóciłam się ze swoim facetem o pierdołę jednak wyszła z tego niezła afera. Źle się potraktowaliśmy a nigdy wcześniej tak nie robiliśmy dlatego też postanowiliśmy, że powinniśmy trochę od siebie odpocząć i on pojechał do domu rodzinnego na jakiś czas (mieszkaliśmy razem) W tym czasie pojawił się inny facet. Znaliśmy się już wcześniej. Ostatnio spotykaliśmy się dosyć przypadkowo (a może i nie...) Nie myślałam o nim poważnie, raczej uważałam to za niewinny flirt. Niestety on się chyba we mnie zauroczył. Pewnego razu rozmawialiśmy i wspominaliśmy stare czasy (on wiedział, że mój facet się wyprowadził) W pewnym momencie mnie pocałował. Byłam bardzo zaskoczona, nie wiedziałam jak zareagować i szybko wróciłam do domu. Teraz on mi pisze smsy, że chciałby ze mną być, że zrobi wszystko żebym była z nim szczęśliwa i że będzie lepszy od mojego faceta. To dobry chłopak ale ja kocham swojego faceta i wiem, że on bardzo kocha mnie. Chciałabym żeby już do mnie wrócił ale nie wiem co zrobić po tym co zaszło, czuję się podle i boję się, że wszystko się popsuło jeszcze bardziej, do tego szkoda mi tego chłopaka i nie wiem co mam mu powiedzieć bo narobił sobie nadziei. Wcześniej byłam zła na swojego faceta ale teraz sobie uświadomiłam jak bardzo go kocham. Pomóżcie bo nie wiem co robić :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować