Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leokadia m.

mam silne przeczucie ze w tym miesiącu zajde w ciążę.

Polecane posty

Gość leokadia m.

stararmy sie dopiero 2 cykl.W pierwszym mialam przeczucie ze niestety jeszcze nie zajde w ciażę, choć nadzieje zawsze była. W tym kmiesiącu jestem wesoła oglądam już lóżeczka, ubranka bo mam silne przeczucie, że w tym miesiącu właśnie zajde w ciążę :-)

Gość zau
oj, przeczucia i przekonania nie zawsze się sprawdzają. Ale tak czy inaczej powodzenia.

no to oby Cię przeczucie nie myliło. Życzę tego, ja zrobiłam test i wyszedł negatywny, przeczuciepowiedziało mi że to musiała byćpomyłka i zrobiłam drugi...no i mamy 22 msc synka ;-)))

Gość tak taktaktak
ja mam takie przeczucia od 5 miesięcy a w ciazy nie jestem

Gość leokadia m.
moje przeczucie często się sprawdzają. Choć pewnie o tych które sie nie sprawdzają nie pamiętam poprostu.Jestem taka szcześliwa, prawie unoszę się nad ziemią. Jakbym już była w ciąży. Mam nadzieję ze zadję w ciążę bo upadek z tych chmur będzie mnie dużo kosztował. Nie wolno lekceważyć intuicji kobiecej :-)

Gość tak taktaktak
autorko polecic ci psychiatrę czy sama sie opamietasz?

Gość leokadia m.
a po co psychiatra. przeciez pisałam ze szczęśliwa jestem. :-) ty chyba na depresje cierpisz :-(

Gość margolida akjk
a kiedy będziesz mogła robic test?

Gość Pelargonijja
widzisz jaka t nasza mentalność? Jesteś szczęśliwa uśmiechasz się i chcesz to pokazać, a ludzie Cię od psycholi wyzywają ;-/ p.s. uważaj, żebyś się nie sparzyła..

Gość świat zwariował
leośka wmawiaj sobie,wmawiaj ciążę he he he dobre,powiększyłas grono idiotek na tym forum,bedziesz godnie prezentowała KLub Nawiedzonych Mamusiek ,dołączyłas do Amandy,Gratki Heloizy i Lilith aha i jeszcze Scarlet witaj

Gość cycyrydza
a ja z innej beczki bycie w ciaży a donoszenie ciaży to daleki temat wiec nie nastawiaj sie bo nic z tego nie bedzie .Wiem co pisze

Gość mam silne przeczucie
ze jestem Dziewicą Orleańską

Gość cycyrydza
mam silne przeczucie ja tez mam takie przeczucie mimo 2 porodów

Gość Nie nakręcaj
się tak lepiej.

Gość Następna mamusia
co myśli, że już w ciąży jest a seksu jesteszcze nie uprawiała. Od pstryknięcia palcem w ciąże się nie zachodzi.Pozatym tak jak jedna osoba napisała zajscie w ciąże to jedno a drugie to donoszenie jej.

Gość kdsai
Ja tez miałam takie przeczucia, na początku starań...czułam się w ciąży po pierwszych stosunkach bez zabezpieczenia...a w ciąże zaszłam dopiero w 51 cyklu starań (chociaż wszystkie badania wychodziły ok) i wtedy nie miałam już żadnego przeczucia. Lepiej się nie nakręcaj...

Gość rach ciach mamy bobasa
w tym miesiącu, w którym zaszłam w ciążę (nieplanowana wpadka) przeczuwałam, że zaciążę zrobiłam chyba z 10 testów przez cały miesiąc zresztą rzadko kiedy mam jakieś przeczucia, z raz na 2 lata, ale jak już jakieś mam, to zawsze się sprawdza

Gość żona bałaganiarza
leokadia to przeczuj proszę że ja też zajdę :) bo staramy się i nic...

Gość no takk takkk
ja miałam takie przeczucia w kazdym miesiącu. Po kilku latach mi przeszło.

Gość leokadia m
nie mam przeczucia ze juz jestem w ciązy tylko zajdę w ciążę w tym cyklu. jestem na poczatku cyklu jeszcze przed dniami płodnymi. Nie rozmumiem dlaczego odzywają sie same pesymistki. Rozumiem ze jesli zajde w ciaze nadal mam sie nie cieszyc bo do donoszenia jej jeszcze daleka droga. Dla mnie to chore myślenie trzeba myśleć, że wszystko będzie dobrze.I robić wszystko żeby tak było. Naprawde nie ma takich kobiet jak ja ktore mają silne przeczucia?

Gość leokadia m
no tak tak mam przeczucie ze zajdziesz w tym luc nsastepnym cyklu. :-)

Gość leokadia m
przepraszam to nie bylo do no tak tak tylko do żony bałaganiarza :-)

Gość ja tez mam silne przeczucie
i nimi kieruje sie w życiu, ale ja jestem wróżką.

Gość jmp bakalarska
Ojtam marudzicie. Autorko powodzenia :) Jak w tym cyklu zajdziesz,to z porodem "celuj" na 25 sierpnia-to moje urodziny :)

Gość Ja mam podobnie tylko ze
ja mam przeczucie,ze to sie stalo dzisiaj:)heheh plodne byly seks tez a dzisiaj mam nieodparte wrazenie, ze cos tam zakielkowalo:)

Zaś się jakaś niedowartościowana pomarańcza mnie czepia :D autorko ja bardzo chciałam mieć córeczkę, jednak jakieś miałam od samego początku przeczucia, że nic z tego i będzie chłopak. No i jest mój Wojtuś :) No i nie wyobrażam sobie na dzień dzisiejszy żeby to miała być dziewczynka. Powodzenia Tobie życzę, oby się udało :)

Gość leokadia m.
dziękuję bardzo za odrobinę życzliwości.Forum jest po to by przyszłe matki się wspierały a ja widzę same oskarżenia i wyzwiska. Szok.Ja wierze ze moje przeczucia nie biorą się znikąd... w każdym razie moje pozytywne podejscie może tylko pomóc, w niczy,m nie zaszkodzi :-)

Gość leokadia m.
dzięki gratka :-) ty jesteś chyba sławna na forum, bo ju ż w drugim topiku o tobie czytam. Ze sławą jest tak, że nie ważne jak piszą ważne żeby pisali :-) więc gratuluję bo wzbudzasz emocje :-)

Gość żona bałaganiarza
leokdia trzymam Cie za słowo! :D ;)

Gość żona bałaganiarza
i kciuki za Ciebie :)