Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leokadia m.

mam silne przeczucie ze w tym miesiącu zajde w ciążę.

Polecane posty

Gość leokadia m.
napisze tu w grudniu :-) moze i ty pochwalisz sie dobrą nowiną :-) fajnie by było :-)

Gość Ta przed chwilą
był sex i juz w ciąży jestes... Do zapłodnienia nie dochodzi za pstryknięciem palca. Idiotki same tu siedzą.

Gość Wyszła z łóżka
i przyleciała na kafe :P Ty naprawde sex ograniczasz tylko do poczęcia dziecka?

Leokadia m a na jakim to jeszcze topicu wyczytałaś coś o mnie i co tam ciekawego zaś ktoś napisał? :D hehe dobre z tą sławą :D

Gość leokadia m.
ty jesteś idiotką, nie umiesz czytać. Napisałam, że ma silne przeczucie że zajdę w ciążę w tym cyklu. Nie napisałam ze jestem w ciąży, że ma objawy że ich się doszukuję. Poprostu więrzę że w tym miesiącu uda mi się zajść w ciążę. Rozumiesz na czym polega różnica? Dlaczego każdy przeczyta jedno zdanie i trzeba mu tłumaczyć o czym jest tekst? !a może przeczytałaś i nie umiesz interpretować tekstu, tylko sobie wymyślasz...

Gość Od przeczuć
w ciąże się nie zachodzi- to rozumiesz?Zal mi Twojego chłopa sex tylko zeby mieć dziecko. Jak będziesz w ciąży i po porodzie nie dasz mu się dotknąć.

Gość leokadia m.
o widzę zę ty tez masz jakies przeczucia? a moze jestes jasnowidzem skoro tak wszystko o mnie wiesz? nawet znasz moj stosunek do seksu z mezem? i wiesz ze po porodzie juz nie bedziemy sie kochac no bardzo ciekawe :-) pewnie ze wiem ze od przeczuc sie w ciaze nie zachodzi, dlacze mialabym nie wiedziec. Poprostu mam takie przeczucie i juz :-) nik mi nie zabroni tak czuć :-)

Gość Dowiesz się
Twój stosunek do współżycia z mężem widać juz w pierwszym poście.

Gość Skąd się biorą
takie baby jak Ty?

Gość leokadia m.
tak bo ty umiesz czytać i z jednego postu wyciagasz takie wnioski :-) no to gratuluje. do twojej wiadomosci jestesmy z mezem juz 9 lat razem i nadal bardzo sie kochamy i lubimy seks. Teraz bardzo chcemy miec dziecko. w pierszym poscie mozesz to wywnioskowac ale nie pisalam tam wogle o moim stosunku do seksu. wyciagasz chore wnioski i obrażasz ludzi. Pewnie jestes bardzo niesczesliwa.Przykro mi :-( życzę ci żeby twoj los sie odmienił. Nie szufladkuj tak szybko ludzi, bo twoje oceny nie są trafne.

Gość leokadia m.
"takie baby "są rodzone i wychowane przez bardzo kochające matki. a co rozumiesz pod pojęciem takie baby? chodzi o to, że chce mieć dziecko, czy o to że wierzę swoim przeczuciom?

leokadia nie reaguj na te chamskie posty...wiem, że to nie jest łatwe sama się jeszcze uczę tej sztuki ignorowania wrednych komentarzy. No i odpowiedz mi na moje pytanie? :P

Gość leokadia m.
gartka juz teraz nie pamietam, mam nadzieję że nic nie pomyliłam.Zdawało mi się że ty założyłaś temat z pytaniem ile dac dziecku mleka. Tam takie pomarańczki cie denerwowały. jeżeli się pomyliłam i źle skojarzyłam to sorki. jak pisalam do ciebie to tak mi sie skojarzyło....

Gość Moim losem przejmować
się nie musisz. Ja juz jestem w ciąży. Tyle , że nie kierowałam się chorymi przeczuciami "w tym miesiącu zajdę w ciąże". Twój topik w następnym miesiącu juz pewnie będzie miał tytuł "czy to są objawy ciąży" , i jak większość głupich bab tutaj będziesz się ich doszukiwała po 5 dniach od stosunku.

Gość I to jest
dopiero chore :P

Gość żona bałaganiarza
zejdźcie z dziewczyny matko nie rozumiem dlaczego tak bardzo Was to oburza, ma przeczucie i tyle niech sobie ma i niech się jej sprawdzi :) robi komuś tym krzywde? ;/ wszędzie tylko chamstwo :/

Gość Bo dziecko
się robi z głową :)

Gość autoro czy już zaszłas?
jestes już w tej ciązy czy nie?bo mam pewne przeczucie

Gość pokrecone z poplatanym
hehehe nie wierze ile ludzi tutaj hejtuje... niech sobie dziewczyna pisz e ze ma przeczucia... moja siostra tez miala przeczucie ze zajdzie lub juz zaszla... a ja jej mowilam zeby sie nie wyglupiala.. zrobila jeden test nic drugi nic mowilam- marta daj sobie spokoj a ona mi powiedziala ze czuje ze testy sie myla i poszla na bhcg i okazalo sie ze jest w ciazy. ma dzisiaj 3 letnia coreczke :) mam nadzieje autorko ze twoje przeczucia sie sprawdza :)

Gość trudne pytania...
same przeczucia to za małoa wg mnie to nie przeczucia tylko autosugesta

Gość autorko zaszłaś
już w tą ciąże upragnioną?