Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaaaaa jestemmmmmmmmm

Co jest lepsze dla 9 miesięcznego dziecka?

Polecane posty

kombinezon czy kurteczka? Jak ubieracie swoje dzieci? Ja mam i to i to ale z kombinezonu mało korzystam. Na spacerze dziecko siedzi w ocieplanym spiworku wiec nie daje mu kombinezonu, moze jak bedzie dużo sniegu i mróz to na sanki go w niego ubiorę. Jak jest u was?

Ja używam kombinezonu. Jakoś tak mi wygodniej niż kurtka i spodnie. Ale nie używam do tego żadnych kocyków i śpiworków póki co. Z tym poczekam do mrozów.

no mnie własnie męczy to zakładanie przez nogi tych kombinezonów. nie lubię tego. Synek i tak chodzi po domu w spodniach więc zakładam kurteczkę i pakuje go do wózka, w którym jest już założony śpiworek i jadę :)

ja mam kombinezon. normalnie bez kocyka czy spiworka jest, jak spi to kocem lekkim nakrywam. u nas spiworek nie zdalby egzaminu, bo maly czesto "wychodzi" z wozka na spacerku, np na placu zabaw na hustawki. i jak go wyjme to byloby mu zimno w zwyklych spodniach, w ocieplanych za cieplo pod spiworem, wiec kombinezon wygodniejszy :)

Gość zonaKraka
Ja rok temu miałam kurtkę, niezbyt grubą- to mu zakładałam jak było jeszcze nie najzimniej, i na dół zwykłe spodnie i śpiworek od wózka. Jak było bardzo zimno, to wtedy kombinezon, bo grubszy był. Kurtkę cienką akurat dostałam, gdyby nie to to zakładałabym cienki kombinezon. Na tą zimę też mam cienką kurtkę, zakładam w takie dni jak dzisiaj, do spodni z podszewką. i ciepły kombinezon, na mróz.