Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka999

agresywny maz

Polecane posty

Moj maz kiedys mnie bil byl bardzo agresywny od kilku lat sie zmienil ale ostatnio coraz czesciej mowi ze mnie udezy ze cierpliwosc mu sie konczy i takie tam Prosze nie piszcie zostaw go itp Nie mam takiej mozliwosci

Gość zzaa
No to na jakie rady czekasz?

Gość Ghandia
dlaczego nie masz takiej możliwości? Dzieci? Kredyt? Jesteś za granicą?

Gość ergthhgn
widziały gały co brały -

Mam dzieci u od 10 lat zajmuje sie nimi po szkole nigdzie nie pracowalam nie mam dokad isc a nawet jak znajde mieszkanie nie dam rady go utrzymac do tego siebie i deoje dzieci poza tym moja Corka jest bardzo zwiazana z tata napewno by bardzo to przezyla

Mam dzieci u od 10 lat zajmuje sie nimi po szkole nigdzie nie pracowalam nie mam dokad isc a nawet jak znajde mieszkanie nie dam rady go utrzymac do tego siebie i deoje dzieci poza tym moja Corka jest bardzo zwiazana z tata napewno by bardzo to przezyla

No to jak nie ma takiej mozliwosci, jakiej porady oczekujesz? mamy tobie tutaj przeslac instrukcje jak sie oslaniac w razie czego gdy sie na ciebie poraz kolejny zamachnie?? Wiec jakie masz pytanie do nas związku z swoim tematem?

Gość ergthhgn
tkwij w bigosie jaki se ugotowalas

Gość Ghandia
ile dzieci mają lat?

Nie dla dzieci jes ok nigdy ich nie udezyl corka kocha go jak nikogo na swiecie Ja sibie meza sama wybralam i tym samym im ojca wiec skoro oni sa szczesliwi to nie mam prawa tego niszczyc A pytanie mam takie moze ktoras z was ma jakies sposoby zeby wplynac na meza badz partnera jak z mim postepowac

A jest szansa abys wybrala sie z mezem do mediatora lub terapety rodzinnego??On by was mógl naprowadzic jak powinniscie sie zachowywac w chwilach kryzyysu,czy jakis konfliktow . Pokazac mezowi jak to robic nie uzywając agresji nawet slownej

Gość zzaa
Kobieto, zrozum że nawet dla dzieci nie można się tak poświęcać aby stać się workiem treningowym dla faceta. Jesteś ważna jako osoba a nie tylko jako matka i żona. Nie zmienisz drugiej osoby jeśli ona sama tego nie chce.

Myslalam o terapi ale moj maz nie chce narazie jest ok Wiem ze ja tez jestem waazna ale moje dzieci wazniejsze Tyle dzieci wychowuje sie w rozbitych rodzinach w biedzie Moj maz dba o nie i kocha je Ja w sumie tez go kocham i on mbie tez musze tylko znalesc sposub jak nad nim zapanowac w tych krytycznych chwilach mimo tego ze od ostatniego pobicia minelo prawie 4lata to mam swiadomosc ze to pewnie sie zdazy i mam przeczucie ze nie dlugo

Gość zzaa
A ty myślisz że tego jak cię mąż traktuje to dziecko nie widzi? Zdziwiłabyś się jak dużo dzieci wiedzą i ile rozumieją. CZasem rozbita rodzina jest lepsza i zdrowsza niż taka pozornie szczęsliwa.

Dzieci nigdy nic nie widzialy Ja sie wychowalam w pelnej rodzinie i moje dzieci tez sie w takiej wychiwaja Moze ktorad z was ma kakis patent jak zapanowac nad facetem w stanie wzbuzenia

Gość psfjp
przypie.rzyć mu?

Gość zzaa
aha, no widzę że ty wiesz swoje i nic cię nie przekona. Jakoś wcześniej nie udawało ci się to. Pełna rodzina najważniejsza -nieważne jakim kosztem. Super. tu artykuł na ten temat: http://kobieta.wp.pl/kat,26325,title,Bije-mnie-ale-nie-odchodze,wid,14777155,wiadomosc.html?ticaid=1f880