Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JOANNA.V

NIE MYJESZ TWARZY WODA=PIEKNA CERA

Polecane posty

Gość JOANNA.V

TO PRAWDA?

Gość sa rozne gatunki zielonyuch
nie

Gość JOANNA.V
moje kolezanki nie myja twarzy od jakiegos czasu i maja cere jak pupa niemowlaka chyba sprobuje od jutra

Gość kasza grycana
to prawda. ja nigdy w życiu nie myłam twarzy wodą, ba, nawet tonikiem czy mleczkiem rzadko myję. Przeważnie chodzę spać w makijażu, rano zmywam lekkim tonikiem to co zostało i co? Mam cerę, której wszyscy mi zazdroszczą, laski ciągle pytają czego ja używam :D Zero pryszczy, trądzików, zmarszczek, a mam 30 lat. Kremów nie używam, do kosmetyczki nie chodzę.

Gość kasza grycana
p.s. Mój makijaż to fluid, kredka do oczu i tusz, żeby nie było, że nakładam na siebie nie wiadomo ile szpachli :D

mycie zimną się zaleca by nie robiły się zmarszczki śpoisz w całym makijażu fuj jaka brudną masz pościel

Gość ererr5556
spi w makijazu hahahah no to na pewno masz piekna cere zwlaszcza wokol oczu

Gość lolek564
To w ogóle nie myjecie twarzy. Wszędzie pełni brudu, powietrze zanieczyszczone, kurz, pył, pot. W lato niezły syf musicie mieć na twarzach. Zeskrobujecie to z rana czymś??

Gość JOANNA.V
kurcze sprobuje jednak. dzisiaj wieczorem ostatni raz oczyszcze cere woda, tonikiem. rano juz nie bede przemywac twarzy od razu naloze krem+ fluid, i dalej juz nie bede myc twarzy, bede pisac tu na biezaco jak efekty itd

Gość sarahsalam
Myje od 3lat twarz w wodzie mineralnej i zycze kazdej kobiecie takiej cery jaka mam ja.Nie musze nakladac podkladow;-)

Gość solniczka pieprzniczka
Ja myłam jakiś czas taką emulsją Cetaphil, ale wcale nie była jakaś super. Ostatnio nie mam czasu więc pod prysznicem przelecę ją zwykłym mydłem i wodą i nigdy nie miałam takiej ładnej cery

Gość fru fru fru
o matko, jak sie mozna nie myc???? przeciez twarz to taka sama czesc ciala jak inne, co wiecej, jest bardziej narazona na osadzanie sie syfu z powietrza woda to podstawa, jedyni eposiadaczki bardzo suchej skory nie powinny myc woda a mleczkiem i tonikiem

Gość JOANNA.V
sarahsalam zwykla woda mineralna z butelki? ?

Gość sarahsalam
Tak taka z butelki...naprawde polecam

Gość Jaaaaaa27777777
Ja też od wielu lat nie myję wodą a płynem micelarnym.

Gość lolek564
większość wód mineralnych w Polsce to kranówka zwykła. Nieraz takie badania robili.

Gość JOANNA.V
a jakiej firmy ta woda? zywiec ?

Gość solniczka pieprzniczka
Oczywiście zaraz po myciu mydło+woda, zanim twarz stanie się wysuszona nakłądam krem

Gość JOANNA.V
lepsza woda mineralna czy micelarna? juz nie wiem sama

Gość sarahsalam
Tak zywiec,ja uzywam tej lekko gazowanej

Gość fgfgfg56565
największa głupota, to robienie czegoś, bo kolezanki.. jak ktoś ma suchą cerę, zero widocznych porów i zero aktywności gruczołów łojowych, to może przemywac twarz tłustym mleczkiem i nie korzystać z wody, ale jak masz cerę z widocznymi porami i skłonną do zanieczyszczeń, to na takiej "terapii" zyskasz wągry, pozatykane brudem i martwym naskórkiem pory wielkości kraterów i wiecznie złojoną skórę o brzydkim kolorycie. do tego pewnie krosty.

Gość nie wyobrażam sobie
nie myć twarzy wodą :o jakiejkolwiek części ciała zresztą :o czasem wieczorem jak zmyję makijaż mleczkiem na waciku i potem przetrę twarz chusteczką oczyszczającą (twarz myję dopiero rano) to czuję się z rana trochę jak z nieswoim pyskiem :P :D

Gość JOANNA.V
ja mam skore normalna, sklonna do wypryskow sarahsalam- a ty jaka mialas przed tym niemyciem woda?

Gość bunga bunga trala la
kasza grycana ->jak Ty mas zpiekną cere,po spaniu w makijazu to ja jestem królowa Bona :O Najgorsze co moze być dla cery to nie zmywanie makijazu przed pojsciem do łóżka.Cera w nocy sie regeneruje,tak jak caly organizm.A Twoja jak ma sie regenerwoac ,skoro ciagle jest pokryta fluidem??? Jak by co,jestem kosmetyczką z zawodu :)

wodą z mydłem nie polecam:) wodą z jakimś żelem jak najbardziej:) spanie z tapetą=lepsza cera - o takim czymś to jeszcze nigdy nie slyszałam:D

Gość JOANNA.V
kosmetyczko, to co polecasz na piekna cere?

Gość Yym pomocy ;-(
Bunga Bunga jesteś kosmetyczka? Może wiesz jak pozbyć się trądziku - wagry wypryski, "plama" pokrywającą nos brodę policzki (dokładniej fragment pod oczami) czoło a na niej wagry czasem pryszcze jak się tego pozbyć. Mam 17lat może zmienić dietę? Co jeść :) ?