koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 to też jest moja słodka tajemnica :p ale widocznie coś widzę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 ha ha ale się dowiedziałam dużo :-) sprawa wyjaśniona :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 ja znikam na 20minut. Poromansuj z pijaczyną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 a przewróc się, za to co powiedziałeś :-) nie mam najmniejszego zamiaru z nim romansówać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 -ować nie -ówać ha ha ha :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 wreszcie się ogoliłem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 a co ty goliłeś ,tyle czasu ? Nogi :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 głowę,nóg nie golę :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 chociaż na prawej nodze włosy dopiero mi odrastają po goleniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 aaa ..dajesz radę sam czy brata wykorzystujesz? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 sam,za pomocą dwóch lusterek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 komu dałeś ogolić nogę ?? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 seksownej pielęgniarce w szpitalu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 to się namęczyłeś pewnie :-) na łyso.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 noga na łyso,głowa na 3mm :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 a co z nogą coś nie tak? O ile dobrze pamiętam to w marcu masz mieć operacje .. Jak była dobra to i druga trzeba było dać :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 to i tak krótko :-) dawaj zdjęcie ja ocenie ,czy ładnie wyglądasz :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 tak ale w połowie września miałem pierwszą operację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 ja nie mam ładnie wyglądac :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 o masz , współczuję Cię. Ale przynajmniej na ładne pielęgniarki popatrzysz sobie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 tylko gankstersko ,tak ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 już wole nie patrzeć i nie musieć leżeć po szpitalach :) GanGsterskoa nie "gankstersko" :p haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 krzyżówki rozwiązuj ,książki czytaj , kafeterie obserwuj i czas zleci :-) czy ty chcesz dostać, za te ciągłe poprawianie mnie , czuje się jak jakiś debil :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 to się tak nie czuj bo nie mas z powodów :) jak w marcu będę tam leżał(o ile pójdę na tę opeację)to przynajmniej z Tobą sobie popiszę(o ile nadal nasz znajomosć będzie trwać) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 jasne , będę Twoja rozrywka :p a tematy nam się nie skończą .. ? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 czyli sugerujesz,że się "wypalimy"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 osobiście ,wolałabym nie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 osobiście ,wolałabym nie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 16, 2012 jak się wypalimy to trudno,narazie nam się dobrze rozmawia i bez wiekszego trudu łapiemy wspólne tematy. Więc nie jest źle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 16, 2012 i niech tak zostanie :-) zresztą 21 lat życia jednego wieczoru się nie opowie, masz duże pole do popisu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach