Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Kokardą

Co zadecydowało o tym kogo wybraliście na rodziców chrzestnych ?

Polecane posty

Zastanawiam się bo mnie już trzeci raz poproszono :o :) niby fajnie, ale nie pogniewałabym sie gdyby wybrali kogo innego, tym bardziej że mam kilka kuzynek, które do maluszka są taką samą rodziną jak ja a nie mają jeszcze ani jednego chrześniaka. Nie żeby to było dla mnie jakieś wielkie nieszczęście ale zastanawiam się "dlaczego ja" znowu :o

Gość ida iga ika
a masz kase? mysle ze teraz sie tym kieruja..

Też o tym myślałam, ale mamy mniej więcej tyle samo kasy co inni w rodzinie, a przynajmniej duża część. Kurde i po co ja byłam taka miła dla wszystkich :D teraz mam :p

Gość ida iga ika
moze jestes bardziej chojna od reszty rodziny.. mysle ze w tych czasach miec 3 chczesniakow to za duzo zwlaszcza jesli rodzice maja postawe roszczeniowa i wybrali cie juz z mysla o prezentach na dzien dziecka, mikolajki, komunie, urodziny czy wesele..;/

Ja tez mam trojke chrzesniakow a wcale nie jestem najzamozniejsza z rodziny, raczej przecietnie, a mam w rodzinie osoby z wlasnymi dobrze prosperujacymi firmami wiec u mnie to nie to. Cyba to ze mam dobre kontakty z wiekszoscia rodziny. Sama wzielam na chrzestna najblizsza mi kuzynke a maz wybral swojego kolege

Właśnie prezenty to nie jest dla nas jakiś największy problem, gorzej że każdy oczekuje że się go wręczy osobiście, że będzie się interesować dzieckiem...:o to mnie zaczyna przerastać bo mąż też ma dwoje chrześniąt i zaczynamy nie wyrabiać się czasowo w święta np :o Mnie np chrzestni zawsze odwiedzali, dbali o mnie, zabierali w różne atrakcyjne miejsca...i w ogóle wyróżniali mnie spośród innych dzieci w rodzinie bo jestem ich chrześnicą :) i to było bardzo miłe :) i też bym tak chciała dla moich chrześniaków, ale obawiam sie że wkrótce stanie się to niemożliwe logistycznie :o

Ja wybieralam kierujac się tym jakimi są ludzmi. Istnieje przekonanie, że dzieci wdaja się wchrzestnych więc chcialam aby byli to dobrzy ludzie :) A ja zostalam wybrana z powodu naiwnosci :P matka mojej chrzesnicy wie że ostatnia zlotowke na jej dziecko wydam i korzysta z tego bez skrepowania :o

Mam nadzieję że mnie lubią skoro mnie ciągle wybierają, ale faktem jest ze staram sie wybierać ladne prezenty i nie najtańsze, ale nie znowu jakieś komputery pod choinkę, bez przesady :)