Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polenna2000000

Czy one życzą mi zle czy o co chodzi?

Polecane posty

Gość polenna2000000

Dziś tesciowa mi powiedziała że jej córce często się śni zle moje dziecko którego jeszcze nie urodziłam. Jestem w 8 miesiacu ciązy i ostatnią rzeczą jaką chciałabym słyszeć to jakieś porabane sny mojej szwagierki. Jeszcze takie straszne że my coś złego robimy naszej córeczce. Od początku ciązy słyszałam z ich ust jakieś zabobony że ciąże nawet powinnam ukrywac do 5-6 miesiaca bo w 2 mc jak powiedzielismy to za szybko. I nie kupujcie za wcześnie niczego bo nie wolno... 7 miesiac to za szybko na cokolwiek? Normalnie nie wiem co mam o tym mysleć. Jestem taka szczęśliwa że będę miała dzidzie i mało tego dziewczynkę a one jak te zmory chodzą i strasza tym swoim gadaniem. Kontakt mam raczej ok z tesciową szwagierka chyba zazdrosna bo sobie z nikim zycia nie może ułozyć. Z tąd takie gadanie. Uwazam ze nie powinny mi mówić że im się brzydko śni nasze dziecko tym bardziej że to moja pierwsza wychuchana ciąza....

Gość Tytyt
O jezu, olej je, znam takie cale rodzinki - zabobonne matki i corki, babki, ciotki, ciemnogrod ze azzeby bola :) rob swoje!

Gość maya23451
U mnie to samo a nawet gorzej .. Ktoś z rodziny wytworzył ze jedno porównanie miałam przez czary i drugie sie szykuje za dwa mce ale oni już sie modlą najgorze ze sie tego boje

Gość truskawka9832
maya23451 nic nie rozumei o czym ty piszesz , kobieto

Gość truskawka9832
a ty autorko , powiedz im tak "kto wierzy w gusla temu dupa uschla"

Gość maya23451
Sory slownik .. Już mniejsza o to.. Ale znam osoby które wierzą i w czary i klatwy

Gość lizzzzzzzzzzzzaa
autorko sama sobie odpowiedzialas -szwagierka ci zazdrosci bo sama sobie zycia nie ułozyla i opowiada pierdoly a tesciowa starsza kobieta slucha i gada......olej je

Gość fsadsa
to im powiedz ze wolałabyś o takich rzeczach nie wiedzieć bo i tak ci to w niczym nie pomoze a może zaszkodzic

Gość fubu234
A to dopiero będziesz miała gadania po urodzeniu dziecka,oj współczuję,wszystko będą miały do powiedzenia i pewnie ciągle będzie Ci teściowa dyktować a to zrób tak a nie tak

Gość ytytkdkdkoaoaoa1111
oj uwazaj na nia ..bo takie jej gadanie moze wiele zlego przyniesc...ja uwazam...ze zlych ludzi sie powinno unikac i tyle...dosyc czlowiek ma problemow..ja na twoim miejscu w ogole bym z nia nie gadala ..anie nie spotylala sie z nia.

Gość marmozeta lwia
Nie bądź jak to cielę, tylko jej huknij raz, że nie masz ochoty na te farmazony i niech zachowa swoje prorocze sny dla siebie. Obrazi sie i bedziesz miała świety spokój

Gość polena 2000000
Trochę za grzeczna jestem, żeby tak warknąć. Ale inaczej wejdą mi na głowę. Najgorsze jest to że to jest matka mojego męża no i siostra i nie chciałabym mu kazać wybierać. Ale uwierzcie że ta rodzina jest jakaś nawiedzona. Dziś nie mogłam całą noc spać bo miałam w głowie jej słowa. Bałam się że coś nie dobrego się wydarzy, że zaczne rodzić i takie tam.