Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyryleks

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość cyryleks

Odpowiedzcie drogie panie,czy kobieta ktora zapewnia o swoim uczucia od 20 lat jest w stanie przestac kochac z dnia na dzien jezeli sie ja zranilo?

Gość cyryleks
grzechy,grzechami mozna wybaczyc,a nie da sie zapomniec.Pytam czy moglo wygasnac ze jej strony uczucie skoro sie nie stara,nic nie chce zrobic w kierunku pojednania.Wrecz mnie odrzuca.Nie chce mnie widziec.

Gość IMO12358
Ma innego. Oraz: "hahahahaha - kobiety i uczucia wyższe". :D

Gość może***
Przestać kochać to może nie, ale nie chcieć oglądać osobnika i nie chcieć z nim być to jak najbardziej.

Gość sylwusiaaa2
Jeśli ją zraniłeś to bardzo możliwe że uczucie wygasło. Mogła dojść do wniosku że nie jestes jedynym facetem na tym swiecie i nie chce by ktos ja ranil. Jeśli się chce to można przestać kochać nawet po takim czasie...

Gość cyryleks
biore pod uwage to,ze znalazla innego,ale czy moglaby sie pocieszyc po 20 latach malzenstwa kims inny,.jeszcze trzy miesiace temu zapewniala ze kocha.od mc nie jestesmy razem.robie wszystko zeby jej pokazac iz mi zalezy,ze sie zmienie.Ona jest zimna,nie potrafi sie okreslic czy chce ratowac to czy nie.

Gość sylwusiaaa2
Zapytaj ją o to, czy coś się zmieniło, czy ma kogoś innego. Niech ci powie żebyś wiedział na czym stoisz. Rozmowa to podstawa do wszystkego, musisz z nią poważnie pogadać, powiedz że ci zależy i chcesz z nią być, ale jak kogoś ma to niech ci powie... W tycj czasach wszystko jest możliwe więc lepiej pogadać poważnie z nią.

Gość IMO12358
Już dawno go miała, już dawno uczucia wygasły. Teraz po prostu znalazła pretekst do działania. Kobiece sztuczki 101. :classic_cool:

Gość może***
Odkochać się na życzenie? To może można też zakochać się na życzenie? Sylwusia żartujesz.

Gość pewnie zdradzacz mylsacy,ze
kobieta nigdy od niego nie odejdzie,bo taki zajebisty i moze sobie robic co chce:o:o:o

Gość cyryleks
Nie chce ze mna rozmawiac,nie chce mnie widziec.Mowi ze drzemia w niej zle emocje.Zapewnia ze nie ma nikogo.

mozna zostac na tyle zranionym, ze cos peka milosc to nie zabawka

Gość cyryleks
wiem ze ja zranilem i nie twierdze ze powinna kochac i wybaczac.Pytanie brzmialo inaczej.Ona mnie tez zranilo,bo dotarlem do portalu randkowego na ktorym miala konto.Jasno z niego wynikalo,ze sie z kims spotkala.w komorce tez byly esy od tego fagasa,ze chce sie z nia szybciutko spotkac.

teraz podaj kolejnosc zdarzen! co jej zrobiles i od kiedy ma konto

Gość może***
To musisz cierpliwie poczekać, aż te złe emocje opadną. Złość może przeminąć, ale czy Ci wybaczy to inna sprawa. Jeżeli poważnie narozrabiałeś to musisz przyjąć konsekwencje dać jej czas.

jestes strasznie zadufany w sobie, nie jestes pepkiem swiata:o

Gość może***
Ha jak Ty miałeś kogoś na boku to się nie dziwię tym randką. To zwykły odwet w złości.

Gość sylwusiaaa2
To wygląda na to że obydwoje byliście wobec siebie nie uczciwi, więc o co teraz pretensje? Porozmawiajcie ze sobą szczerze to wtedy będzie wiadomo na czym stoicie.

Gość cyryleks
sprawy mialy sie tak.Zeby wzbudzic w niej zazdrosc zaczlem pisac esy z pewna kolezanka.Niestety przegialem,bo zaczalem ja odrzucac.Potem zalozyla konto na portalu randkowym.klotnie byly coraz mocniejsze i raniace w obie strony.

Gość qweryuiop[l
Autorze, można. Mam identyczny staż. Mnie również spotkało coś bardzo złego ze strony męża. Nie przestałam kochać z dnia na dzień. Trwało to jakis tydzień, dwa. W pierwszym odruchu na zło, które uczynił, znienawidziłam go. Potem, gdy emocje opadły poczułam, jak wraz z całym tym negatywnym uczuciem, odpływa i to, które nas tyle lat łączyło. Walczył jak lew, żeby udowodnić, że mu zależy. Jesteśmy razem, ale moje uczucia już nie wróciły. Jest jakaś forma uczucia, ale nie ma tego czegoś. Żyjemy razem. Oboje nad sobą pracujemy. Jest seks, bo zawsze był on u nas bardzo fajny. Jednak od pamiętnego zła, nie pozwalam mu na pocałunki. Już nigdy nie pocałuję go w usta. Nie przemogę się. Pamiętaj, że pewne konsekwencje działań trzeba ponieść.

Gość może***
No to jesteście siebie warci. Mówisz 20 lat, nie wierzę, zachowujecie się jak para szczeniaków.

Gość cyryleks
zdaje sobie sprawe ze przegialem.zalezy mi tylko na szczerej rozmowie z nia.Ona jej nie chce,chociaz teraz troche porozmawiamy przez tel.Chcialbym uslyszec od niej ze albo chce to ratowac,albo nie tylko musi to powaznie przemyslec.

Gość cyryleks
Proponiowalem terapie malzenska,psychologa ale nic z tego:(

zdradziles ja???

Gość cyryleks
Nawet sie nie spotkalem z ta dziewczyna.Byly tylko esy i net.

Gość XJK
A bardzo pikantne te esy były? I czy napewno tylko po to aby wzbudzić w niej zazdrość (po co?) Bo czasem od tzw zdrady emocjonalnej do fizycznej droga krótka i kobiecie i to jest ciężko wybaczyć...

Gość cyryleks
Moje esy byly usuniete.Byly tylko esy przychodzace,gdzie ona pisala iz mnie kocha.