Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiee

Co o tym myślicie? 1000kcal

Polecane posty

Gość takasobiee

Jak myślicie czy dieta 1000-1200 kcal = 30minutowe spacery codziennie+ ok.15 do 30 minut ćwiczeń w domu,wystarczy aby tygodniowo zrzucić około 1-1,5 kg? Wiem,że każdy traci wage w innym tempie,ale ciekawi mnie co o tym myślicie:)

Gość takasobiee
??????;/

takasobiee Kochana na to pytanie to Ci nikt tu nie odpowie:) skąd my możemy wiedziec ile schudniesz:) jak ważysz 100kg to pewnie że schudniesz jak duzo duzo mniej będzie cięzko, każdy chudnie inaczej:) nie spróbujesz to sie nie dowiesz:)

Gość ankaaaak
Żeby sobie rozregulować przemianę materii, spalić mięśnie zostawiając sadło i nabawić się niedoborów żywieniowych to to ci wystarczy w zupełności. Zdrowa dieta dla większości kobiet to co najmniej 1500 kcal.

Gość tak taaaakk
to 1000kcal nie byłoby polecane przez dietetyków wejdz sobie Andziu na fora z 1000kcal a zobaczysz,że jakoś wszyscy srają rekularnie

Gość myayana
co robia???? sraja?????

Gość ankaaaak
"Dietetyka", który "poleca" 1000 kcal należy kopnąć w 4 litery tak, że na Marsa poleci :o http://www.sfd.pl/dietetycy_szrlatatni_-t651152.html "Mam 3 koleżanki dietetyczki. Każda kończyła inną szkołę, każda pracuje w innym rejonie Polski. Jeśli ktoś się do nich wybiera, zostanie zważony, zmierzony, uszczęśliwiony pogadanką o zdrowym odchudzaniu i.... dostanie dietą max 1500 kcal (i to raczej facet, kobieta mniej). Takiej diety mogą być różne wariacje,np w jadłospisie mogą być maksymalnie obcięte węglowodany i/lub tłuszcze. Ba widziałam nawet jadłospisy w których tak opisała Nastic jedyne białko pochodzi z mleka, jogurciku itp. Kiedyś wdałam się w dyskusję z jedną z koleżanek na temat sensu takich diet. Dowiedziałam się, że na takiej diecie MUSI być przynajmniej na początku jak największy spadek wagi, bo: 1) klient będzie wracał co miesiąc (kontrola itp), 2) rozreklamuję usługę wśród znajomych, zwłaszcza zawistnych koleżanek :D Jest jeszcze jeden powód. Mało kto na takiej diecie długo wytrzyma tak więc wychodzi z tego, że dieta i dietetyk jest o,k (w końcu pacjent chudł),zawalił klient, to nie zniechęca do korzystania z usługi" Jak widać interes i zdrowi klienta mało ich obchodzi. Klient ma szybko "schudnąć", potem oczywiście będzie jojo ogromne i klient znowu wróci kasę zostawić.

Gość Agati1
pij z rana po wstaniu szklankę ciepłej wody z wyciśniętą cytryną do tego :) dobrze robi na metabolizm i w ciągu godziny zjedz śniadanie :)

Gość ka bajal
ullllkowa przestan z ta stronka na kazdym topiku wyjezdzac