Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malibuu123

Problem z penisem czy moją cipką ?

Polecane posty

Gość malibuu123

Za każdym razem jak chce uprawiać seks z moim facetem robi się z tego coraz to większy problem :/ Ja prócz palca więcej w cipkę nie wepchnę :/ Choć bym się posiekała na kawałki ! Rozmiar członka mojego faceta tym bardziej jest utrudnieniem, bo ma 24 cm :( Ale z tego jakoś się nie cieszę i on chyba też zaczyna :( Miał ktoś podobny problem z penetracją ?? Co ja mówię z penetracją ! Z samym włożeniem jest problem. Nie dam rady, bo boli :( Co zrobić ? Przecież wiecznie tak nie może być no ! ;(

Gość huggvvv
niech cie po prostu dobrze rozciagnie przed wlozeniem ;]

Gość sylwusiaaa2
Mam ten sam problem. Czy jesteś dziewicą? Bo ja tak i już parę razy próbowaliśmy z partnerem uprawiać seks, ale jego członek nie chce wejść do mojej pochwy. Nie mieści się. Jedyne co to palec wejdzie i nic więcej. I tak strasznie boli... Nie wiem co z tym zrobić. Chyba muszę iść do ginekologa...

Gość malibuu123
Tak jestem dziewicą. Przy każdej próbie włożenia zaczyna się okropny ból, którego nie da się wytrzymać :( Chciałam Go przetrzymać dla Niego, żeby potem była już z górki, ale ten ból jest za silny :( A on mówi, że też nie będzie pchał na chama jak widzi, że zwijam się z bólu :( I co mamy zrobić ?! :/ Też myślałam o ginekologu. A ile u Was trwa gra wstępna ???

Gość malibuu123
manaam Łatwo powiedzieć... -.-

Gość jak on
ma 24 centymetry to jest nienormalny. Ty masz wporzo.

Gość jak on
chyba, ze to wibrator, to weź zmień faceta i po kłopocie.

Gość McDeniss
Jak to pierwszy stosunek to musi wepchać mocniej ! Nawet jeśli to Cię boli. Trzeba przerwać błonę i ten ból trzeba "przeboleć" :D

Gość malibuu123
Nie wibrator -.- Tak, ma 24 cm ;/ co jak się okazuje nie jest fajne... Tym bardziej, że ja ciasna jak cholera.

Gość sylwusiaaa2
Wiesz co my spotykamy się tylko dla przyjemności, nie chcemy związków. Oral i anal mamy za sobą, ale zwykły seks niestety nie :( Próbowaliśmy już wiele razy ale nic z tego... Za każdym razem gdy próbuje go włożyć to odczuwam tak samo straszny ból i wiem że członek nie zmieści się do mojej pochwy... Palce wsadza, ale też to boli ale się przyzwyczaiłam już. Gra wstępna u nas jest bardzo długa. Pieścimy się ja jego, on mnie oralnie jak i rękoma, robimy nie mal wszystko jesteśmy podnieceni i naprawdę tego już chcemy jest super a jak tylko przychodzi moment włożenia członka to wszystko się psuje :( Nie wiem o co chodzi.. Czy coś ze mną jest nie tak? Podobno niektóre błony dziewicze są strasznie grube i wymagają przecięcia przez ginekologa...tak mi poradziły dziewczyny na innym forum... Więc chyba się wybiorę do ginekologa. A mogę wiedzieć w jakim wieku jestes? i ile razy juz probowaliscie? i czy wogole czlonek nie wchodzi? czy jakas czesc? bo u mnie to prawie wogole...moze kawaleczek :( Myślalam ze jestem sama z tym problemem ale widze ze to nie tylko ja..

Gość sylwusiaaa2
Też już wiele razy obiecałam sobie że przetrwam ten ból dla niego naprawde bardzo chciałam ale nie udało się niestety :(

Gość sylwusiaaa2
No my to samo właśnie... nie wiem co to jest... :( a w jakich pozycjach probowaliscie? i w jakim wieku jestes? jak można wiedziec

Gość fgh eht
To, czy ma 24 czy 35 czy 16 długości to żadna różnica, bo nie musi wpychać po jaja. A jeśli ma 24 w obwodzie, to powinien zrezygnować z sexu, bo to kalectwo. Natomiast jeśli Ty zwijasz się z bólu i nie możesz włożyć palca to możliwe, że masz nieprawidłowo zbudowaną anormalną pochwę lub zaburzenie psychiczne zwane pochwicą.

Gość malibuu123
Kurde... A mówią, że pochwa jest elastyczna, wszystko się rozciągnie i będzie różowo ;/ No właśnie jest odwrotnie -.- U nas tak samo wszystko trwa długo, żeby już tak porządnie się podniecić. Na początku myślałam, że to wina właśnie zbyt krótkiej gry wstępnej, ale to odpada. Już na końcu jestem tak podniecona, że chce aby wszedł i tuuu.... zaczyna się teksańska masakra piłą mechaniczną ;/ :P Ja mam 19. Ile już próbowaliśmy ? z 8 razy ? :D I już bierze mnie cholera :(

Gość sylwusiaaa2
A czym się objawia ta pochwica? mój facet palce mi wkłada ale przy włożeniu penisa odczuwam straszny ból. nie wiem czy wszyscy tak mają czy tylko ja? ale chyba jestem za ciasna żebym on się tam zmieścił

Gość sylwusiaaa2
Ja jestem w tym samym wieku co ty... My też dużo razy już próbowaliśmy, ale mam za ciasną pochwę , na to to wygląda, nie wiem jak ją bardziej rozciągnąc.. Bardzo bym chciała już to zrobić ale nie daje rady :( A w jakich pozycjach to robicie? Może trzeba jakąś inną pozycję dobrać, sama już nie wiem... A twój partner ile ma lat? To też jest jego pierwszy raz? czy jest doświadcziny?

Gość malibuu123
Ja palec włożę bez problemu. Jeśli jestem sucha to może troszkę zaboli przy wkładaniu, ale to też nie zawsze. A jak zaczynam się podniecać to palec chodzi normalnie. No, ale o członku szkoda gadać. ;( Nie w obwodzie. Tylko długość wynosi 24 cm.

Gość sylwusiaaa2
No właśnie widze ten sam problem :( Napisz mi jakie pozycje próbujecie i czy to także 1 raz twojego partnera? w jakim on jest wieku?

Gość co to wogóle jest
ja pierdziele masakra co wy tu piszecie. Po 1 jak można przypuszczać że ktoś ma 24cm w obwodzie? chyba umrę ze śmiechu :D, a że długość 24 to w niczym nie przeszkadza. I po drugie to właśnie ma problemy w "włożenieniem" przez to że może macie błonę grubą. Dobry tekst "do błony nie dojdziemy bo ma problemy z samym WŁOŻENIEM"...a Ty myślisz że błona to gdzie jest?? 10 cm w w głąb pochwy czy co????

Gość malibuu123
On ma 24. Doświadczony. No, ale co z tego że ma doświadczenie jak przez ból wszystko się psuje ;( To chyba moja wina :/ ciasne jesteśmy i teraz są problemy. Właśnie ? Jak rozciągnąć ? :P Niby takie głupie pytanie, a jednak. Próbowaliśmy klasycznie, na jeźdźca abym to ja mogła wszystko kontrolować, ale to samo :/ od tyłu też nie wejdzie ;/ boli :( bokiem, no nie wiem... chyba jeszcze na suficie nie próbowaliśmy :D

Gość sylwusiaaa2
No przecież mówię że być może mamy grubą błonę i trzeba przeciąć ją u ginekologa... Sama już nie wiem...

Gość fgh eht
Długość nie ma znaczenia. Normalny facet z długim penisem nie wpycha go na chama aż po żołądek bo wie że może zaboleć, można kupić nakładki ograniczające na penisa.

Gość sylwusiaaa2
My też próbowaliśmy klasycznie ale to okropny ból na jeżdźca wogóle nie chce bo nie mogę wytrzymać, wg mnie najlepiej od tyłu ale też jest straszny ból ale jakoś najlepiej mi pasuje od tyłu więc pewnie tak będziemy próbować jeszcze... A jak rozciągnąc właśnie sama nie wiem... :(

Gość malibuu123
Ale co one dadzą jak i tak najpierw musi dać się włożyć -.-

Gość sylwusiaaa2
Chyba musimy się wybrać do tego ginekologa, bo innego rozwiązania nie widzę jak narazie... :( Tylko też nie wiem co on poradzi?

Gość malibuu123
U mnie na jeźdźca też jest masakra ;/ od tyłu nawet, ale najlepiej klasycznie chociaż i tak niemiłosiernie boli :(

Gość malibuu123
Ja nie pisałam, że błona leży pod samą macicą ;/ Tylko, że tej błony to my nawet nie przerwiemy, bo nie da się już przy samym wejściu -.- błony to chyba nawet nie dotyka.

Gość bhfhefds
jak ma 24 cm i jest doswiadczony to nie ma nic do rzeczy bo i tak bedzie cie bolec musisz ten bol przezwyciezyc tylko musi mocniej wepchac niech cie przytrzyma przy wciskaniu bo jak boli to czlowiek zwykle broni sie cofajac

Gość sylwusiaaa2
Może spróbujemy jeszcze to może się uda...ale to straszny ból. Słyszałam o takich żelach znieczulających miejscowo, możnabybyło spróbować? Ale nie wiem jak one się nazywają i czy wogóle działają...