Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malibuu123

Problem z penisem czy moją cipką ?

Polecane posty

Gość ritaaaaa S
hahahaha ufam mu ;ddd co ty nie powiesz ;d w takich sprawach nie ma czegos takiego jak zaufanie do dobrego kolegi ;ddd wez sie nadziej na ogorek i bedziesz miec spokoj i jakie zaufanie hahahah ;dd

Gość sylwusiaaa2
ritaaaaa S nie chce mi sie z toba dyskutowac :) JESZCZE RAZ CI POWTARZAM ZE TO MOJE ZYCIE I SAMA BEDE DECYDOWALA CO MAM ROBIC :) A JAK MASZ OCHOTE TO SAMA SIE NADZIEJ NA OGORKA :) POWODZENIA ZYCZE

Gość llalalalalamamamamama
ja też dziewczyny mam taki sam problem jak wasz. Tylko, ze my jesteśmy po pierwszej probie. Wsadzil mi moze z 2 cm i strasznie bolalo, po chwili znowu sprobowalismy, ale bol byl nie do zniesienia. Okazalo sie, ze blona nie jest nawet naderwana :/ lada dzien bedziemy znow probowac i boje sie jeszcze bardziej. Bolalo bardzo, a nawet kawalek sie nie naderwal! (wiem, bo uzywam tampony i jak wyciagam to blona zawsze sie "haczy", jest taka bialawa i dosyc gruba :/)

Gość fsjfgdrgh
i jak sie sprawy maja ? ;D wszedl juz kutas co cipeczki ?;d

Gość sylwusiaaa2
To w takim razie tobie też życzymy powodzenia :) Musi się udać... Co do mnie na pewno będe próbować dotąd aż się uda..

Gość sylwusiaaa2
To w takim razie tobie też życzymy powodzenia :) Musi się udać... Co do mnie na pewno będe próbować dotąd aż się uda..

Gość justus$$
a probowalyscie sie dziewczyny porzadnie ale to naprawde porzadnie rozgrzac ? :) bo to niemozliwe jesli wasza budowa jest prawidlowa ;O

Gość fdfafsa
po 1. dziewczyny musicie ćwiczyć same w domu. wkładaj sobie najpierw jeden palec, potem próbuj dwa i tak codziennie. możesz kupić żel nawilżający żeby było łatwiej (polecam żel feminum). po 2. polecam taka pozycje: połóż się na brzegu łóżka, tak żebyś pupę miała już prawie w powietrzu, nogi rozłożone i podniesione do góry, dużo żelu, najlpiej wypij piwo czy wino dla rozluźnienia. jesli to nie pomoze tzn ze masz za gruba blone, idz do gina

Gość gytyt
łatwo mówić jak boli!

Gość nickel
malibu, zostaje Ci energiczny dogłębny oral imituj ustami i gardłem swoją nieczynną waginę, może facet nie odejdzie

Gość sylwusiaaa2
justus$$ same nie ale mój facet rozgrzewa mnie maksymalnie, ale nie wiem może rzeczywiście boję się za bardzo bólu bo się zraziłam za pierwszym razem... no zobaczymy jeszcze poprobujemy.

Gość sylwusiaaa2
fdfafsa ok dzieki za rade na pewno poprobuje sama w domu moze wtedy bedzie latwiej.

Gość Panna Banaś
Jeśli facet odszedłby z tego powodu to dupek!! Nie powinien odchodzić, bo znaczy że zależało mu tylko na seksie!! I powinien również pomóc psychicznie poza samym wkładaniem penisa!!

Gość gość
Przyjedź do mnie mam małego.

Gość gość
Chińskie czary Mary i w dupę wejdziesz cały.

Gość gość
Polecam oliwkę zamiast żelu.

Gość gość
Hej kurewki ja chętnie wam rociagnę EB cipeczki jestem w tym dobry

Gość gość
To pochwica. Choroba psychiczna. Jesteście obłąkane.

Gość Wojtekkazek1231
Jak macie problem z potencją, bo podeszły wiek jak u mnie polecam brać tabletki. Ja kupuje ze stronki wzaufaniu.pl long men i white horse, działają konkretnie :)

Gość gość
Bzdury bzdury bzdury. Błonę dziewiczą najlepiej przerywa butelka z piwa. Siąść na butelkę i przycisnąć . Potem wł8ożyć cienki ogórek z zamrażarki i kilka razy poruszać . Po zagojeniu pozycja 6/9 i lizanie z 30 minut,potem wejście członka w pochwę i posuwanie co najmniej z kilka godzin. Zaufanie bardzo ważne,jak kobieta się stresuje to pisdzisko będzie zawsze skurczone