Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasieekkk

Idziecie do restauracji i??

Polecane posty

Gość jasieekkk

I co najchętniej zamawiacie? co lubicie jeść? otwieram restaurację i potrzebuję małej pomocy :)

Gość Bananaaa
specjalności danego regionu

Gość fakljdsh
gotuj to co potrafisz najlepiej.Mieszkam w rejonie Rybnika i jest wiele smacznych restauracji, w jedenj jadłam tak pyszne danie ,ze wsrod wszystkich robie jej pyszna reklamę.Zainwestuj w ludzi, jeśli dobrze zjedzą to wróca i to ze znajomymi

Gość ja też, nad wieloma rzeczami
mięcho! i dobre przystawki, najlepiej niedrogie. Chodzę dużo po restauracjach, różnych i powiem szczerze, że dobre przystawki to naprawdę rzadkość.

zadbaj też o winko. ludzie będą wtedy wiedzieli że szanujesz ich potrzeby :-P

Gość restaurator z doopy
ale na wino chyba trza mieć koncesję na alkohol

Gość Trzeba mieć dużą wiedze o tym!
Nie sztuka otworzyć knajpe ale trzeba znać się na tym.Widzę w TVN smutne obrazki restaratorów którzy nie mają zielonego pojęcia o tym! Tak mi obrzydzili że nie zamierzam chodzić do knajp.

Gość jasiekkkkk
ponawiam pytanie

Gość xc byuci yvuomhuirvc
surówki rybe w czyms tam zalezy kiedy czy to obiad czy kolacja wino i desery lodowe zwykle z bakaliami i poierdolami to zwykle bo nie chadzałam sie najesc a smakowac wieczorem. dobre przystawki do rzadkosc. Raz jadłam szedzkie ale to dzieki szwedom ktorzy robili pokaz i wieczorem było takie zaproszenie..z pracy;)

Gość xc byuci yvuomhuirvc
jak byłam na wczasach czasy PRLu to dobre było w hotelu dania super i desery ładnie podane weldina na krzyz po drguiej sronie krzyz z warzyw itp podawali lasgne itp juz wtedy zapiekanki z ryby i kurczaka itp kurczak z jabłkami.

Gość kan i ball
ja bym człowieka zjadł

Gość kjncksl
krewetki w ciescie mmmm

Gość jedzenie pikantne.cos w stylu
kuchnia indyjska. ale chyba jednak kuchnia wloska wygrywa,jest przepyszna i trafia w gusta wielu ludzi. choc moj luby jest Hiszpanem to niestety nie cierpie ich kuchni.. Bardzo dobra jest Paella z hiszp dan. Mysle ze musisz pomyslec na jakich klientow moglabys liczyc. Starsi wola tradycyjne dania,mlodziez,studenci nowinki

Gość trzoijonojnzmienic
to prawda włoska i grecka nawet w pl domach np u moich znajomych takie obiady jadam, bo ini tak jedza i tego szukaja poza domem insyjska..te homary nie dla kazdego:O jak to zywe gotuja..fuj

Gość beagle09
W restauracjach lubię jadać dania, jakich nie robię w domu. Czyli schabowy, kurczak odpada. Zawsze jednak pytam co polecają, więc może najlepiej wyspecjalizować się w jednym - dwóch rodzajach dań i dwóch zupach, a resztę kombinować. Byle było świeże. Często ze znajomymi chodzimy do danej restauracji dla tylko tego jednego dania.