Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maya23451

gdzie bylyscie jak zaczalyscie rodzic ?

Polecane posty

Gość maya23451

Jakies nietypowe historie ?ja sie troche obawiam bo zwykle jestem sama...

Gość gluck:):)
ja bylam w domu,a maz akurat tego dnia mial urlop,to bylo 3 tygodnie przed terminem:) mial chyba jakis szósty zmysł co do tego dnia:)

Gość mama007
wiesz, to tylko w amerykańskich komediach tak szybko sie odbywa... mnie zaczęło meczyć o 4 rano, a do szpitala przyjęli mnie o 3, czyli po prawie dobie (wcześniej bylam w południe i wieczorem, ale mnie odesłali do domu).

Gość kjg
spalam w swoim lóżku, a maz byl w pracy na noc :(

Nic ciekawego,bo poszłam na skierowanie do szpitala żeby indukowali.Przez cały pobyt w szpitalu miałam skurcze,kiedy aplikowali żel to musiałam leżeć godzinę.W szpitalu grałam sobie w karty i spacerowałam po oddziale i na dole,chodziłam do sklepiku w miarę jak skurcze mi na to pozwalały.Kiedy wieczorem odeszły mi wody to czytałam książkę-doczytałam ją i dopiero zadzwoniłam po położną.Mojej koleżance wody odeszły na lotnisku, jak czekała na swoją mamę która do niej przyleciała.

mi wody odeszly jak wstalam z lozka zaraz po sniadaniu, ktore w nim zjadlam ;) byla sobota i maz byl w domu i ze zdziwiona mina patrzyl jak stoje na srodku pokoju w kaluzy ;)

Gość mamusinka:):):):)
mi wody odeszły w nocy, w łóżku, kiedy obudziłam męża żeby go o tym fakcie poinformować kazał mi zgasić światło :D

bylam w domu jak odeszly mi wody. byla 4 rano i maz akurat wrocil z pracy, byl zmeczony po nocce. Gdy mu powiedziałam, ze odchodza mi wody, kazal mi klasc sie spac dalej :D

Gość maya23451
Ktoś napisal ze nie ma akcji natychmiastowej ... Hm... Ok życzę żeby bylo u mnie w miarę szybko.. Bo ją jestem wielką panikara

Gość zonaKraka
Ja w domu, bo po prostu w dniu terminu, a chyba i dzień czy dwa przed, nie wychodziłam... u mnie akcja była błyskawiczna i jeśli byłabym poza domem i chciała wrócić po torbę, to bym rodziła w taksówce. A jakbym nie wracała, to bym rodziła bez torby, i pewnie bez męża :)

niestety w domu.porod wywolywany.na 9 zjawilam sie w szpitalu i od razu kroplowa z oxy.reszte przemilcze.zycze powodzenia:)

Mi wody nie odeszły, zaczęło się skurczami, w sobotę o 16. Akurat mąż był już po pracy, bo w soboty pracuje krócej, byliśmy po obiedzie, oglądaliśmy tv, jedliśmy lody i między jednym liźnięciem a drugim poczułam pierwszy skurcz :D

Moj maz bardzo czesto wyjezdza i bylam przekonana ze zaczne rodzic jak go nie bedzie. Wody odeszly mi 9 tyg przed czasem w niedziele wielkanocna. Zbieg okolicznosci ze wtedy i akurat byl. 4 dni pozniej jak zaczelam rodzic bylam oczywiscie w szpitalu on byl wtedy w domu. wiedzial ze to moze byc tego dnia i czekal na wiadomowc.