Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest mi smutno i źle

Mieszkam w mieszkaniu służbowym - to co się dzieje jest straszne...

Polecane posty

Gość jest mi smutno i źle

Od 20 lat mieszkam wraz z ojcem w mieszkaniu służbowym. pani dyrektor sobie zażyczyła żeby u nas było malowanie w pokoju, napuściła na nas jakąś kobietę z opieki społecznej, żebyśmy swoje rzeczy oddali biednym., bo zawadzają. Mi to się w głowie nie mieści... mam oddać swoje rzeczy bo ma być zasrane malowanie??? Czy ktoś słyszał podobną historie? To naprawdę nie jest prowokacja, to realna sytuacja. Nie wiem co mam zrobić, na inne mieszkanie mnie nie stać. Proszę o jakieś rady...

postrasz panią z opieki , że w przeciwnym wypdku gdy będzie dalej nalegała to się wyprowadzicie pod nowo zbudowany most

Gość kobietka 100%
ciekawe czy tobie byłoby fajknie gdybyś musiał/musiała oddać rzeczy które przez lata nabierałeś/aś... za co niby mam kupić nowe???. poza tym kto to słyszał, żeby aż tak drastycznie postępowac?? pytam sięco na to prawo??

Gość JAKAŚ NIENORMALNA BABA!
Porozmawiaj z ta mądralińską z opieki- zapytaj; skoro macie wyrzucić swoje rzeczy z powodu malowania pomieszczenia,czy planuje Wam kupić nowe rzeczy? Jeżeli nie zaprzestanie swoich zamierzeń zadzwoń do mediów, oni lubią takie sprawy, zobaczysz jak szybko zrobią z tego ciekawy reportarz a baba z opieki doigra się że zostanie wyrzucona z pracy na zbity pysk!

Gość porannarosaaa
a to nie mozecie na czas malowania ich gdzies wyniesc?

Gość To jakieś chore jest?!!!
Jeżeli ma być malowanie to przecież muszą Wam dać pomieszczenie zastępcze no nie? Porypane baby jakieś są w tym ośrodku? Słusznie ktoś podsunął myśl. ZADZWON DO MEDIÓW! Oni predko ustawią babe do pionu!