Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w przypływie...

Mąż wyrzuca mnie z domu...Ciąg dalszy patologii..

Polecane posty

Gość takadobra
Jakiej pomocy oczekujesz,mam Ci znalezc mieszkanie i prace?

Gość w przypływie...
Wy naprawde myslicie ze to prowokacja? myslicie ze malzenstwa sa piekne i takie rzeczy jak moja sie nie zdarzaja? :( Uiwerzcie ze inni maja jeszcze gorzej niz ja. Znam dziewczynę, ktorej w przeciagu tygodnia umarły 3 osoby. Najpierw umarła mama - na zawał. Po tygodniu ( zaraz po pogrzebie matki) jej syn, 13-letni chlopak powiesił się na klamce w swoim pokoju, bo wisiała jakies pieniadze narkomanom czy mafii (nie wiem). W tym samym dniu zginal w wypadku jej mąż, ojciec tego chłopaka. Wierzycie jaki ona ma los i jaka to historia? A niestety- historia prawdziwa. Dziewczyna wyglada jak wrak czlowieka, pochowala 3 najblizsze osoby i zaloze sie ze i sama by sie zabila, gdyby nie fakt,ze ma jeszcze trójkę malutkich dzieci.

Gość djwpjq
rzucac studia na wydziele lekarskim dla faceta??!!! Hmm... chyba jestes jakas nienormalna - wszystko rozumiem że się można zabujać itd. ale jesteś durna i na własne życzenie zrujnowałaś sobie kawał życia (nie całe bo wszystko jeszcze przed tobą) matko - nie jestes pierwsza cvo się zakochała ale takie coś to trzeba nie mieć mózgu...wybacz że tak pisze ale jak czytam takie rzeczy to czuję współczucie ale i złość...dlaczego faceci nie sa tacy durni a baby zawsze dają sobą pomiatać...wkurza mnie że to jest taka bezsilność bo ja wiem że ty chcesz wszystko zmienić ale mam obawy że się znowu złamiesz, że on cię omami a ty ja na smyczy za nim znowu pójdziesz bo tak często bywa a to mnie wkurza strasznie - baby ogarnijcie mózgi bo faceci całe wieku robią nas w chuja i jak widac dalej większośc nic się nie nauczyła

Tak czytam i myślę sobie...Przecież możesz odejść, są domy samotnej matki tak jak już ktoś pisał, telefony zaufania, inne instytucje które walczą z tego rodzaju przemocą. Wystarczy się rozejrzeć.

Wszystkie moje pomysły sa do zrealizowania. Tylko od Ciebie zależy, czy coś ze swoim życiem zrobisz, czy nadal będziesz się nad sobą użalać. Pamiętaj, że waży się również los dziecka i to ono powinno Ciebie najbardziej obchodzić. Jeżeli lubisz, o się nad soba poużalaj, ale dla dziecka masz OBOWIĄZEK się postarać o lepsze życie. Koniec! Nikt za Ciebie nie zadziała, więc do roboty a nie tu płaczesz! Co z Ciebie za mięczak? Czego chcesz dzieciaka nauczyć? Że można dawać się wykorzystywać i gnębić? Tego chcesz dla własnego potomka? Pomyśl poważnie nad sobą i ZRÓB coś.

Gość w przypływie...
facet pisałam już że dom jest jego matki. Jego matka ma drugi dom, w ktorym mieszka. W papierach moj maz ma ellegacko-uwierz mi. Ksiegowoscia zajmuje sie jego matka ( ksiegowa z 30 letnim dosiadczeniem) a wydatkow moj maz ma mesiecznie tylko co telefon i internet. Tak, nie mamy samochodu,dziwne? No przepraszam bardzo, ale nie zamierzam klamac tylko dlatego ze dziwne wydaje sie Wam nieposiadanie samochodu. Przykre. Nie, nie chce aby ktokolwiek mi szukal pracy i mieszkania. Teraz Ty chcesz mnie ponizyc?

Gość takadobra
Ja sie nauczylam na wlasnych bledach,mnie narzeczony puscil kantem w trakcie wesela mojej siostry,na dodatek z laska ktora znal pare godzin.Wez tu stoj przed rodzina,ktora zjechla sie z calej Polski i wytlumacz im sytuacje.Masz racje ludzie maja gorzej,ale maja tez lepiej.

Gość w przypływie...
djpwqt, to juz ustalilismy ze jestem idiotką. Tylko co dalej? Masz pomysl czy tylko kpisz ze rzucilam studia dla meza?

Gość takadobra
Jaki jest Twoj plan?Szukac pracy a w miedzyczasie dac sie bic.Dlaczego nie przeniesiesz sie do Domu Samotnej Matki?Czy moglabys mi na to pytanie odpowiedziec?Bo czytasz to co pisze?

A kto Ciebie tu poniża? Jedyną osobą, która Ciebie poniża jesteś Ty sama. Nie myślisz. Nie czytasz. Nie rozumiesz, co się do Ciebie pisze. Nie chcesz zrobić nic. Ciągłe wymówki. Nie licz na to, że ludzie tu będą się nad Tobą litować. Powiem więcej, nigdzie nikt nie będzie się litował a wiesz dlaczego? Bo taki jest świat. To MY SAMI kreujemy swoje życie i mamy wyłącznie to, na co SAMI pracujemy. Na nikogo nie zwalisz winy za swoje błędy i brak reakcji na kretyna tyrana. Tylko od Ciebie zależy czy poprawisz swój byt czy wsadzisz sobie łeb do tyłka i pogodzisz z g... w które wdepnęłaś. Niestety.

Gość takadobra
Masz racje Facet38,czas sie zebrac do kupy i zaczac walczyc tu i teraz,o lepszy byt dla siebie i dla dziecka.

Gość w przypływie...
Takadobra, Moj maz mnie nie bije, wczoraj raz mnie za wlosy pociagnal. To nei jest notoryczne ! Moje dziecko nie widzi przemocy! To jest wszystko w bialych rekawiczkach mowione. Dlaczego nie chce byc w domu samotnej matki? Bo chce od razu przeniesc sie do mieszkania, zeby moje dziecko nie czulo się że się tułamy. Rozumiesz? nie wiem dlaczego, ale czulabym sie dodatkowo upokorzone ta sytuacją.

Gość za 12 min
"Nie mamy samochodu, wlasnego domu- bo on wszystkie swoje pieniadze przegrywa, kto uwierzy ze zarabia 8,000-10,000 i niczego nie mamy? zadnego majatku?" to chyba jednak prowo. Nie wierze, ze inteligentna kobieta, ktora studiowala medycyne nie rozumiala jak udowodnic zarobki meza. Chcesz powiedziec, ze klienci placa mu gotowka??

Gość suggested sites......
LUDZIE ......PRZECIEZ TEN TEMAT JUZ TU BYL :D:D:D ladnie sie komus nudzi nabija naiwnych do gadanki :D:D

Gość djwpjq
a jaki ja niby mam miec sla ciebie dorosłej baby pomysł? Nie wiem qrwa co ty masz teraz zrobić bo to twoje spaprane życie. Ja bym wzięła dupę w troki i znalazła pracę co by się od gada uniezależnić. Na każdą jego gadke bym miła odpowiedż "trzym morde", kupiłabym sobie własne nawet stare auto za swoja zarobioną kasę. Masz przeciez ciągłośc jakąś w zatrudnieniu i doświadczenie jakieś. Potem jak uzbierałabym troche kasy na własnym tajnym koncie to bym wynajęła małe mieszkanko i kopnęła ciula w dupę, złożyla pozew o rozwód i wydębila alimenty. Zresztą wczesniej bym mu podprowadziła kase ze wspólnego konta i niech by mnie potem w dupe pocałował. A jak by się rzucał to bym wynajęła kogos co by mu obił ryj. Tyle w temacie. Dziękuje i dobranoc.

Gość w przypływie...
ale facet czy ja mowie ze nie chce z tego wyjsc? Chyba jasno to ujelam w 1 poscie,prawda? Pisze Wam tylko jak wyglada moje zycie, ze wcale nie bedzie latwo ani z dowodami ani z pieniedzmi od niego. Pisze Wanm tylko ze najpierw chce znalexc prace,chocby za 2,000 a pozniej juz mnie tu nie bedzie. Nie moge dzialac ad hoc, nie majac dachu nad glowa, pieniedzy na jedzenie. Poki sad przydzieli alimenty tez mina tygodnie prawda? I co mam dzis wyjsc z domu pod most zeby tylko pokazac ze stosuje sie do Waszych rad? Bede sie stosowac ale jak bede miec fundament- PRACĘ.

Gość za 12 min
ejj...no co robic, no. znowu sie nabralam :D

"Bo chce od razu przeniesc sie do mieszkania, zeby moje dziecko nie czulo się że się tułamy. Rozumiesz? " naprawdę nie wiem co o tym myśleć. Nikt nie wmówi mi, że dom samotnej matki jest gorszy od domu w którym panuje przemoc psychiczna. Czasem wydaje mi się, że piszesz jak to Ci źle a za chwilę się usprawiedliwiasz. Z takim podejściem nie masz szansy na nowe życie.

Gość w przypływie...
TEGO TEMATU TU NIE BYLO, Ludzie garnijcie sie! Tak, klienci mu placa gotowka. Kupno samochodu za gotowke, znasz? Tak, tak, i wyprzedzam pytanie: sprzedaje samochody a sam nie ma samochodu - dokladnie tak.

Gość takadobra
dodatkowo upokorzona ta sytuacją.pitolisz,a teraz co nie jestes upokorzona.Masakra,dziecko nie widzi,ale slyszy.Moze Ty nie widzisz jak dziecko chowa sie po domu,aby nie slyszec jak ten sie na Ciebie drze?

Gość takadobra
Prowokacja,albo sie komus nudzi,albo na seri mi Ciebie szkoda,bo takie historie to tylko w "Modzie na sukces".Zegnam.

Gość za 12 min
" jezdzilam na spotkania po calej Polsce ( w koncu moj maz bez matury wyslowic sie nie umie), a jak teraz wszystko zalatwilam, kasa wplywa na konto " 1. nie rozumiem za kazdym razem jezdzisz po calej Polsce jak klient chce kupic samochod 2. tutaj napisalas, ze kasa wplywa na konto oj oj

Gość za 12 min
autorko nastepnym razem dopilnuj, zebyt historia sie kupy trzymala ;) do tego trzeba troche inteligencji

Gość w przypływie...
moje dziecko chodzi do szkoly i rzadko jest swiadkiem klotni. Z reszta co ja bede Wam mowic :( Idę spac, rano mam wycieczke z klasa corki ( zglosilam sie jako bezrobotna na ochotnika,ktory dodatkowo przypilnuje klase). To nie jest prowokacja, a chaotyczny styl wynika stad ze 2 metry ode mnie lezy moj maz ktory wyciagnieciem reki jest w stanie zobaczyc co i gdzie piszę. A tego bym nie chciała. Bede tutaj jutro na 100%. Dziekuje Wam za wsparcie, naprawde potrzebuje tego, bo czlowiek ten zabil we mnie wszystko co bylo wartosciowe. Przede wszystkim zabral mi sile ktorej teraz tak potrzebuje :(

Gość w przypływie...
jezu tak sie mowi ze kasa leci na konto, to znaczy ze zarabiamy !!!!! Jestescie nienormalni myslac ze to prowokacja. Ale coz..Dziekuję tym ktorzy wierzą a tym którzy myslą że się bawię żegnam. Nie traccie cennego czasu na wymyslone historie na cafe.

Gość w przypływie...
za 12 min, jestes bezlitosna i bezwgledna jak moj maz. Ide spac, dzieki ze chociaz moglam sie wygadac i posluchac fajnego rzeczowego faceta38. Dzieki wielkie, podniosles mnie na duchu.

Gość za 12 min
ja tylko kieruje sie logika

Gość w przypływie...
Jezeli uwazasz ze napisalabym tyle postow, klepiac bezmyslnie tyle znaków tylko dla prowokacji to gratuluje tej logiki. Nie wiem kogo w dzisiejszych czsach stac na taki wysiłek "for fun". Ok, lecę bo nie wstanę. Do jutra

Gość zdecydowanie..............
Co tam u Ciebie?

Gość gość
Historia wyssana z palca. Komuś się bardzzooo nudziło lub próbował zwrócić na siebie uwagę... /mąż się nad Tobą znęca, ale siedzi obok, a ty n*******la** post za postem i wcale cię nie sprawdza....?/ Żałosna ta bajka