Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak jak jak

jak ja mam zyc?

Polecane posty

Gość jak jak jak

hej, jestem mloda mezatka bez pracy z planami powrotu do szkoly.codziennie dlugie godziny siedze sama w domu I to mnie przeraza.niby wynajduje sobie zajecia ale tak naprawde to pomaga to na chwile albo wcale.moj dzien wyglada tak rano ok. 7 maz wychodzi do szkoly ja wychodze na nauke jezyka o 9 wracam ok 12.15 do domu maz ok 3-4 zeby za okolo godziny wyjsc do pracy z ktorej wraca o 1:30 nad ranem ja natomiast po powrocie z zajec gotuje po jade na gym pozniej ogladam tv ide na jakis spacer tak wyglada moj dzien.Dodam ze kiedy chodzilam do pracy to dawalam sobie rade z tym wszystkim bylo mi o wiele lepiej teraz sobie nie radze I boje sie ze nawet powrot do szkoly mi nie pomoze, ze nie odzyskam jakiej stabilizacji I poczucia bezpieczenstwa.Dodatkowo jestem teraz na bezrobotnym I mam z tego niewielkie pieniadze ale mam.gdybym nawet znalazla jakas prace to nie bedzie to praca stala thx w smieciowa potrwa chwile I sie skonczy a ja zostane bez niczego I strace te pieniadze. co ja mam zrobic?co Wy byscie zrobili na moim miejscu?

Gość dsdad
ile masz lat?

Gość assassnka28
ja tez siedze wdomu na zasilku. ale ja ma jeszcze dziewcko ktpore na codzien chozi do przedszkola. maz pracuje od7-16. ja juz wysiadam od siedzenia w domu.

Gość jak jak jak
33,wiem co przechodzisz ja nie mam tutaj zadnej bliskiej rodziny tylko meza i jest mi naprawde ciezko;(czy ktos ma jakies rady co robic zeby bylo lzej?