Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna13

ile razy w zyciu sie kocha?

Polecane posty

myslicie ze kocha sie raz?potem drugi i trzeci i znow?czy kocha sie tylko raz w zyciu...?jak myslicie:)

Gość Dddmma
Kocha się wiele razy!

Gość thetheryh
Kochać można kilku na raz, ale odczucie "jedynego kochania" moim zdaniem zależy od siły sentymentu oraz pociągu emocjonalnego i fizycznego.

a nie sadzisz?ze prawdziwie kocha sie raz...!tak ze pojdziesz za ta osoba w ogien?

Gość ok 7 razy w życiu
tak jest skonstruowany człowiek. Buduje 5 do 7 stałych związków opartych na uczuciu w przeciągu całego zycia

Gość Killimandżaro2
fajna13, cóż - z takim pakietem pogladów czeka cie najwyżej bezdzietny zwiazek, bo miejsca w sercu zabraknie :P

Myślę, że wiele razy. Dwa razy w swoim życiu byłam zakochana po uszy i myślałam że będzie to związek do końca życia. Potem przeszło. Dlatego głupotą jest narzekanie dziewczyn po rozstaniu, że nigdy nikogo takiego nie znajdą, że zostaną same, nigdy się nie zakochają itp...

Gość kochac mozna kilka razy
.....................

Gość to zalezy od konstrukcji
człwieka,znam i kobiety i mężczyzn,którzy są sami,bo w młodosci ich związki sie rozpadły,dla nich byly to milosci zycia,i juz nigdy nie.... a ktos inny,otrzepie się,przyjmie jako "nowe doswiadczenie" i bedzie szukał znów.. ja wiem jedno,ze zauroczenia z młodosci,,,były zauroczeniami,a smak milosci poznałam jako dojrzała kobieta dobrze,ze jako młoda dziewczyna nie wyszłam za mąż,bo z tamtym chłopakiem już bylibyśmy po rozwodzie dawno,jest strasznym palantem:P

Gość zakochana12345678
No to ja chyba potrafilam kochac tylko raz:) Moja pierwsza milosc cudowna niestety nie udalo sie minelo 8 lat a ja nadal kocham tylko jego:( Bylam w zwiazkach ale to nie byla milosc wszystkich porownuje do niego i tak juz chyba zostanie:(

Do Kilimandżaro2...nie znasz mnie... i nie jestes wrozka... wiec nie wroz przyszlosci...