fioncia07 0 Napisano Listopad 16, 2012 Witajcie czytelniczki... Zblizaja sie Swieta wiec kazdy zaczyna myslec o prezentach... Mam przyjaciolke ktora co roku kupuje mi cos na prawde extra, ona jest na czasie z nowinkami mody i nie mowie tu o prezentach z wygorowana cena. Np bransoletka Lilou gdyby nie ona nie wiedzialabym ze takowe istnieja. W tym roku chcialabym ja zaskoczyc i kupic jej cos extra. Ale oczywiscie nie mam pomyslu, nie chce kolejny rok wreczyc jej kosmetykow w zestawie. Prosze o pomysly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Killimandżaro2 Napisano Listopad 16, 2012 wydziergaj jej nauszniki na drutach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 24, 2015 http://malewacraft.blogspot.co.uk/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliza104 0 Napisano Maj 24, 2015 Sądzę, że po tych kilku latach już żadna pomoc nie będzie potrzebna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach