Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgirlka1986

Hipnoza w leczeniu lęków

Polecane posty

Gość mgirlka1986

Witam. Chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś z Was miał jakieś problemy które leczył hipnoterapią. Ja mam agorafobię i nic już nie pomaga. chciałam tym razem poddać się czemuś nowemu. Słyszałam że ta metoda jest skuteczna w 80-90%. Czytałam opinie wielu pacjentów i natknełam się na Andrzeja Kaczorowskiego. Podobno to najlepszy terapeuta w kraju. Czy ktoś miał jakieś doświadczenia z hipnozą i jakie były jej efekty? Pomóżcie:)

Gość Hipnotyzer
Witaj kaczorowski jest najbardziej znany to jest pewne. jednak zastanów się czy chcesz isc do człowieka ktory mowi ze dzieki hipnozie mozna przewidywać przyszłość bo jak dla mnie to jest totalne oderwanie od rzeczywistosci. Agorafobie jak najbardziej mozna usunąc za pomocą hipnoterapii. Zresztą jak każdą inną fobie. Jak chcesz to zerknij na hipnoterapia.info.pl

Gość Smutniaczek
Hej,ja miałam straszne lęki.Były chwile,tragiczne.Brałam leki i nie pomagały zbytnio.Dopiero zmiana pracy,mieszkania i partnera pozwoliły o nich zapomnieć.Teraz znów mi się nie układa i czuję,że wracają.Koleżanki mama poddała się hipnozie z podobnej przyczyny i widzi rezultaty dobre.

Gość mgeiłka1986
Więc jesli nie kaczorowski to kogo polecacie? przeszukalam sporo stron w necie i z opini pacjentow wynikalo, że on właśnie jest najlepszy

ja czytałam że ktoś nerwicę wyleczył hipnozą. ale nie zdecydowałabym się :O:O:O wolę być w pełni świadoma zmian w mojej psychice :) nie lubię się wystawiać na łaskę obcego człowieka:O dla mnie to jakieś niebezpieczne

whedif ale jak juz nie ma innych opcji to trzeba zaryzykować. Może mi pogrzebie w głowie i wszystko uporządkuje, bo z tymi moimi lękami to w ogóle nie da się żyć:(

od wielu lat cierpie na epilepsje. Ale od kilku lat mam dodatkowy problem. Nie moge zniesc muzyki. powoduje u mnie leki, fobie. strasznie sie wtedy denerwuje i czesto to doprowadza do atakow padaczki. Jak myslicie, czy moze mi pomoc hipnoza?

Gość gość
psycholog najlepiej pomaga w leczeniu lęków :/ ja jakos nigdy nie wierzylam w hipnoze, nie wiem czemu. Ale polecam godnego zaufania psychologa www.gabinet-psychologiczny.waw.pl/

Gość gość
psycholog najlepiej pomaga w leczeniu lęków :/ ja jakos nigdy nie wierzylam w hipnoze, nie wiem czemu. Ale polecam godnego zaufania psychologa www.gabinet-psychologiczny.waw.pl/

Gość Prawoda Jan

Poddałem się leczeniu http://baboonstudio.pl/leczenie-poprzez-hipnoterapie/ nie do końca wierzyłem a jednak pomogło.