Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ndfgnfgnhrfgnjtnn

Mąż jest chory

Polecane posty

Gość ndfgnfgnhrfgnjtnn

na padaczke, jestesmy 1,5 roku po slubie. Wie o tym jego rodzina, ja i moi rodzice bałam sie mówic u mnie o tym ale sie odwazyłam bo przeciez nigdy nic nie wiadomo no i sie zaczeło :( ze wziełam sobie chorego, smiechy, upokarzania, ze mnie nikt lepszy nie zechciał bo sama jestem ferelna itp jest mi cholernie przykro i nie wiem co robic :(

Gość też mam padaczkę
masz głupią rodzinę ,przykre, napewno będziesz wiedziała kogo jak potraktować,każdy z nich też ma defekty;)

Gość makalakaka
porażka taka rodzina, zamiast okazać wsparcie to jeszcze dobijają !!! olej ich...masz męża.. a z padaczką da się normlanie żyć więc nie bierz sobie słów chorej rodzinki do serca. pozdrawiam

moja siostra też choruje na epilepsje. ma meża , wspanialego synka. a my ciągle martwimy sie o nią, nie wysmiewamy, cieszymy ze ma swoja rodzine, meża, który akceptuje tą chorobę. jego rodzine tez wie, ale nie zauwazylam żeby robili z tego jakieś halo....

Gość ndfgnfgnhrfgnjtnn
moi beda robili jakies halo maz ma tez duza wade wzroku i kuleje , to widac i tego nie komentuja ale znam ich i wiem, ze beda problemy bo to takie sredniowiecze u nich

Gość fgfgfggff
lepszy z padaczką ale wartosciowy niz jakis zdrowy ruchacz co i tak cie zdradzi jak mu sie znudzisz, bo taki chory to chociaz troche pomysli, ze przeciez musi miec opieke jakas i nie zdradzi i bedzie oddany

Gość ndfgnfgnhrfgnjtnn
no oczywiscie ale ja przeciez nic nie mówie na niego, kocham go i sobie zycia bez niego nie wyobrazam ale co zrobic z durna rodzinką???

Gość To jakieś chore!
Nie moge pojąć jak można być takim podłym?! Co z tego ze jest chory? Co to się porobilo z tymi ludzmi?! Wszędzie dominuje, podłość, zazdrość, nienawiść.Czy tylko Polacy tacy są?!