Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaEdyta

nie umie sie ze mną kochać

Polecane posty

Gość JaEdyta

Mąż nie umie mnie się ze mną kochać...tzn nie umie mnie podniecić.Gdy już zaczynamy on włoży mi rękę w majtki i pociera bez delikatności, wiem że czasem się stara ale to już zaczyna mnie denerwować czasem się o to pokłócimy i on mówi że ja nie wiem czego chce.Wydaje mu sie dwa razy liźnie językiem i już jestem gotowa ... Jak to zmienić???

Gość JaEdyta
to nie takie łatwe

Gość gość69
ja Ci z chęcią pokaże jak powinno się rozgrzać piekarnik :D

Gość Perw mobilna
Powiedzieć nie umiesz, pokazać nie umiesz. Ma Ci czytać w myślach? A potrafisz chociaż sama doprowadzić się do orgazmu? Poza tym normalną kobietę podnieca sama myśl o seksie.

Gość Na to wychodzi że masz
prawiczka :D

Gość JaEdyta
włąsnie podnieca mnie sama myśl o seksie!!! ale irytuje mnie jego dotyk i opada cała ochota

Gość **jestem kobietą
Kapitan bez przesady z tą kasą. Chopak jest trochę nieudolny. JaEdyta Jak nic innego nie znajdziesz, podsuń mu dyskretnie instrukcję obsługi :)

Gość JaEdyta
kapitan... ciąża ;) pragne takiego nieziemskiego seksu pełnego erotyzmu i delikatności

Gość JaEdyta
jaka kasa? kochany jak sie pobieraliśmy byliśmy oboje bez grosza prz duszy :)

Gość monna liza
Do JaEdyta-Ja mam to samo i wierz mi takiemu sie nie da nic wytłumaczyć,a zresztą od kiedy to facetom "trzeba tłumaczyc"? -więc nie szukając znalazł sie kochanek i dziwne że Jemu nie musiałam "tłumaczyć"

Gość true prawda
kochanek zawsze lepiej wyroocha

Gość rlncsl
"pragne takiego nieziemskiego seksu pełnego erotyzmu i delikatności" x ale jedno drugiemu przeczy...nieziemski sex nie moze byc delikatny..delikatne to moze byc pierdniecie albo gra wstepna

Gość rlncsl
ty chyba na prawde nie przezylas nigdy nieziemskiego sexu, ale tak to jest jak sie zabiera za rozprawiczanie i potem oczekuje cudow i ze bedzie samoukiem

Gość monna liza
qrwa mać ale małzonek robił dokładnie to samo jak to autorka opisała na początku-mówiłam, prosiłam,pokazywałam i był tekst "ty nie wiesz co chcesz babo"i jeszcze sie obrażał i juz qrwa miałam dooooość

Wczoraj opisywałam haha kiedys miałam takiego faceta nazwałam go drewniana rączka, robił to samo! Na dzieńdobry łapa w majtki i tyle.

Gość yyyyyuuuuuvvvvv
hahaha koles pomemla w majtochach i mysle ze daje komus przyjemnosc buahahaha

Gość yyyyyuuuuuvvvvv
taki urok prawikow

Słuchajcie tamten nie mogl dotykac i całowac albo kochac sie i całowac bo nie mogł robic 2 rzeczy na raz, albo nie dotykał lechtaczki bo go palec wtedy łaskotał

Gość yyyyyuuuuuvvvvv
kapitan nie bredz i nie zwalaj na nieudolne kobiety, wina tutaj jest stanowczy brak tych kobiet!

Tamten nie był prawiczkiem, ja tez potwierdzam ze tak nauczyły poprzednie partnerki

Gość yyyyyuuuuuvvvvv
nie robil 2 rzeczy jednoczesnie bo musial sie tak bardzo skupiac na pojedynczej czynnosci, ciesz sie, ze mu w ogole stanal, bo w tych nerwach...sama mialam takiego co sie tak przejmowal, ze przed opadal mu z 10 razy..a potem konczyl po minucie