Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaRmIąCaMaMa

Co jecie karmiąc piersią??? Pomóżcie

Polecane posty

Gość KaRmIąCaMaMa

Hej dwa tygodnie temu zostałam mamą i karmie piersią ale zupełnie niewiem co mam jeśc żeby nie zaszkodzić małemu. Proszę napiszcie co wy jecie karmiące mamy bo ja już wysiadam a gdzie dalej:) Macie może przepisy na jakieś obiady???

Gość azzaa
W zasadzie wszystko jadłam. Za wyjątkiem wzdymających na początku. Jedz normalnie obserwuj reakcje dziecka.

Gość moj sie bawi wozkiem
jesli dziecko nie ma skazy to mozesz smialo jesc co chcesz.oczywiscie ja ograniczalam wysokoprzetworzone produkty,bo sa nie zdrowe .jadlam czosnek,a straszono mnie,ze dziecko moze nie chciec mleka przez to,ze moze przeniknac ten zapach.u mnie nic nie przeszkadzalo

Gość Mamon
Pewnie pytań i dylematów będziesz miała mnóstwo i to każdego dnia. Uspokoisz się po rozmowie online z położnymi, albo pediatrą i neonatologiem z www.meditel.pl (na Facebooku też są). Porady są bezpłatne i korzystać można nawet w weekendy, czy święta. Powodzenia

Gość danoosia ze spychova
Ja jaelam wszystko poza kapusta,cebulem i innymi pierdopednymi,poza tym nie jadlam cytrusow i owocow pestkowcy,bo mama od tego od razu miala sensacje. A tak poza tym wszystko

są odpowiednie strony w necie, wpiszw w google.tam znajdziesz info co jesc a czego unikac.

Gość KaRmIąCaMaMa
A co na obiady??? bo z tym mam największy problem jakie zupy można???

jedz wszystkiego po trochu i obserwuj jak dziecko reaguje - jeśli będzie miał problem z brzuchem po fasoli np. to ją odstaw na jakiś czas, ale póki co nie ma powodu do specjalnej diety