Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c, jhsnrd

wkurwia mnie stereotyp blondynki!

Polecane posty

Gość c, jhsnrd

reszta stereotypów też. ale ten to już w ogóle.. jestem naturalną bardzo jasną blondynką i co? okej, robię czasem głupie rzeczy i wyłączam myślenie :p no ale bez przesady. baaardzo długo miałam do tego wszystkiego dystans, ale ostatnio to się nasiliło. wiem, ze znajomi sobie żartują ale ciągłe 'oj ty blondynko' zaczyna doprowadzać mnie do szału. staram się nie reagować na to albo jeszcze śmiać. ale wewnątrz tracę pewność siebie..

Gość facet taki.....
znam blondynkę której wiedza o świecie po prostu mnie zdumiewa i ma urodę modelki

Gość czarnulaa80
To nie stereotyp to prawda !

Gość blondyyyyna
Głównie dowcipy i róźne dogryzki o blondynkach wymyślają zapewne brunetki,które chcą się odegrać:P podobno większa część facetów woli blondynki:P Ja też jestem blondynką,ale jakoś przestałam się przejmować tym wszystkim:)

Gość posłychaj i nie obraź sie
przypisało się do blondynek dlatego sieroty bo kiedyś jak kobieta miała typowo słowianską urodę (blond, niebieskie oczka aniołek taki ) była poprostu ładna, a ze z reguły często ładne nie grzeszy rozumem to sie zaczeło. I urazone blondyny nie obrazajcie sie tylko opowiedzcie dogryzajacym anegdotę. przepychanki brunetek czy blondym swiadczą tylko o waszych kompleksach i chęcią 'pokazania' ze mimo wszystko jestescie naj... zenujace

Gość blondyyyyna
żenujący jest poziom twoich komentarzy:)

Gość o, kur......a
większa część facetów woli te, co dają, nawet łyse

Gość Blondas_Kraków
Niby kolor włosów nie ma znaczenia w stosunku do charakteru człowieka to jednak przekonałem się na własnej skórze że blondynki mają wredny charakter a brunetki są bardziej subtelne,łagodniejsze i uczuciowe