Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małyy osobisty wywod

Nie warto być dobrym dla dziewczyn one zawsze zdradzają

Polecane posty

Gość małyy osobisty wywod

W wieku 29 lat uświadomiłem sobie że bez wyjątku nie warto być dobrym dla dziewczyn. Prędzej czy później zawsze zrobią coś na boku, zdradzą, okłamią, wykorzystają to itp Opieram się o własne doświadczenie. Byłem w sześciu związkach a zacząłem w wieku 17 lat. Po 12 latach związków i życia z dziewczynami stwierdziłem że nie ma sensu zaprzątać sobie wami już nigdy więcej głowy i postanowiłem że zostanę kawalerem. Plusy tego są takie że wszystkie pieniądze które zarabiam mogę przeznaczyć na siebie a jak mam ochotę na seks to dzwonię po młodą dziewczynę z agencji i za parę stówek robię z nią co chcę. I tylko do seksu się nadajecie taka prawda. Życie z wami to jedna wielka ściema z waszej strony, kłamstwa, zdrady, nieporozumienia, wieczne fochy. Mimo tego że facet o was dba, daje miłość, czułość i dobry seks nie potraficie tego doceniać i prędzej czy później zostawiacie go dla jakiegoś obszczymucha który ćpa albo wali wódę oraz wiecznie żyje imprezowym trybem życie. Nie potraficie docenić normalnego inteligentnego faceta a wymagacie go od życia więc pytam się jakim cudem pragniecie normalnego czułego inteligentnego faceta skoro i tak zawsze wybieracie śmiecia który was katuje ćpa i chleje ? Takie jesteście, rzygam już związkami, dzisiaj gdyby nie związki byłbym szczęśliwszym człowiekiem a tak to swoje musiałem odcierpieć nie wiadomo w ogóle za co i za jakie grzechy. Życie singla wybieram i tak już zostanie do końca życia bo nie mam zamiaru marnować kolejnych lat u boku jakiejś psychicznej niedorozwiniętej kretynki. Dziękuję i pozdrawiam

Gość miedzygaklaktyczny mors
i tak trzymać... jak masz taki przerób w takim czasie to z ciebie zwyklu hurtownik wobec czego twoja decyzja gwarantuje ze nie zlamiesz zycia zadnej panie :D

Gość IMO12358
To nie żadne odkrycie, że dzisiejsze samice, to nic niewarte, puste, chwiejne, fałszywe, zakłamane stworzenia, które ciężko nazwać ludźmi. :classic_cool:

Gość sara24h
niepotrzebnie dziewczyny szukałeś wśród dziwek

Gość taki jeden facet 28
i dobrze jeden idiota mniej :) Śmiem powątpiewać w twoje doświedczenie ,a jeżeli faktycznie byłeś w tylu związkach i to nie udanych to sorry ,ale jesteś wyjątkowo tępy bo widać nic się nie nauczyłeś ;] ..pozdro

Gość karol z emeraldu
IMO: w odróżnieniu od miłych, czułych, troskliwych i cudownych mężczyzn, bo tylko tacy chodzą po ziemi. Tej ziemi.

...zaćwierkały prawiczki. Kolego, taka u nas kultura, że jak chcesz, to bierz. W Polsce cieżko uświadczyć ludzi z wysoko rozwiniętą moralnością (a nie jej religijną protezą połączoną z zahamowaniami seksualnymi). ­ Chcesz żony? Szukaj gdzie w Azji :o. A jak nie to pogódź się z tym, że zdrada jest wliczona w cenę. ­ Dlatego właśnie lepiej być dla kobiety kochankiem niż mężem. Ta druga rola, jak bycie dyrektorem, wiąże się z posiadaniem zastępcy.

Gość Mow za siebie
To samo sie tyczy drugiej plci ;)

Kwiatku, ja mam nadzieję, ze każda napotkana kobieta będzie we mnie widziała kochanka raczej niż materiał na męża ;)

Gość vjchvbj
Przeciętna współczesna kobieta zdradza na potęgę. Zdrada jest w ich naturze. Dodatkowo nie potrafią przyjąć na siebie winę i próbują tym obarczać mężów, chłopaków.