Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lenka94

kręgosłup ... chyba się nie zapowiada ciekawie :((

Polecane posty

Gość Lenka94

Dziś odebrałam wynik z rezonansu magnetycznego,we wtorek idę prywatnie do ortopedy ... Ale wiem,że już mam "wypadnięty dysk" i ogólnie chyba nie jest za ciekawie ... Stan po zabiegu operacyjnym wyrośli chrzęstno-kostnej okolicy wyrostka kolczastego L3,w okolicy loży pooperacyjnej miernie nasilone zmiany bliznowate,poza tym loża pooperacyjna wolna. Krążek międzykręgowy L4/L5 odwodniony,hipointensywny w obrazach T2-zależnych,w obniżonej wysokości. Częściowa dehydratacja krążka L5/s1. Osteofity na tylnych krawędziach trzonów na poziomach l4/5 i L5/S1. Przepuklina centralna krążka L4/5 z modelacją worka oponowego,drobna wypuklina centralna krążka L5/S1. Rozumiecie troszkę coś z tego ?

Gość Gonda
Kwalifikujesz sie do kręgarza

Gość Lenka94
Nigdy w życiu ...

Gość Gonda
No to zdrówko pa pa,bo tylko on Ci moze pomóc,a po smierci juz nie bedzie Ci potrzebny

Gość Lenka94
Wybacz,ale ortopeda zapewne bardziej zna się od Ciebie i doradzi mi co jest lepsze i gdzie mam iść ...

Gość Gonda
Lenka94,a skad Ty mozesz wiedziec czy jakis tam ortopeda zna sie lepiej niz,ja,zaryzykowałbym nawet ze ortopeda nie wiele wie, i nie jest dla mnie zadnym autorytetem,jest z grupy naciagaczy i oszustów

Gość Lenka94
Hm przestań gadać głupoty,proszę ... Bo naprawdę widzę,że się nie znasz ... ortopeda naciągaczem ? Wybacz,ale akurat jestem po operacji kręgosłupa,i żaden profesor,docent nie chciał jej się podjąć tylko zwykły lekarz ortopeda,który zrobił to profesjonalnie.

Gość Gonda
Lenka94,to jak zrobił to sie jeszcze okaze,a inni nie chcieli sie podjac bo juz wiedzieli czym to grozi,i nie mów do mnie w taki sposób,nie obrazaj,nie oceniaj bo nie masz do tego prawa

Gość Gonda
Lenka94,a jak,a jak,wszyscy lekarze to naciagacze,wiec ortopeda niczym sie tu nie wyróznia,sama nazwa ortopeda

Gość Lenka94
Wybacz,ale nie mam zamiaru się zniżać do Twojego poziomu. Żegnam.

Gość Gonda
Lenka94,ale prosze tak do mnie nie mówić,prosze tak mówić do innych,równiez zegnam

Gość do Gonda
Znowu robi smietnik z forum, jak zwykle

Gość do gondy a wcześniej i taka
Gonda zapomniałeś dodać ,że tylko masaż z akupresurą pomoże .Przecież wszędzie to piszesz wcześniej jako ,,i tak''. Lenka ,to co on pisze to nie bierz na serio .Też nie bardzo się na tym znam ,ale chyba nie ciekawie to wygląda.

Gość Lenka94
Nie biorę tego pod uwagę co on/ona pisze :) No wiem,że nie za ciekawie ... Zobaczymy co lekarz powie we wtorek,ale się boję troszkę.

Gość Gonda
Lenka94,ciekawe czy lekarza prawdziwego oszusta wyrafinowanego,bedziesz brała na serio??hmmmmm

Gość Lenka94
Gonda skończ do cholery ! Niech się wypowiada ktoś mądry,a nie Ty ...

Gość Gonda
Lenka94,no to przeciez sie wypowiadam,jak chces madrego,a czego Ty szukasz??chyba głupiego a nie mądrego

Gość Gonda
do Lenki,to juz przeciez nie wazne czy ktos cos podopwie madrego,bo jak ktos nie chce słuchac i nie potrafi rozumowac,to zadna informacja dobra,ani madra nie bedzie