Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napewno nie na PO

Na kogo będziecie głosowały w tegorocznych wyborach?

Polecane posty

wawcia powraca5555 a Ty myślisz, że czemu PiS tak na PO naskakuje? Bo chodzi o katastrofę smoleńską. Jak PiS dojdzie do władzy to nic dla kraju dobrego nie zrobi, bo tylko jadem pluje na każdą stronę. Tak naprawdę to nikt się do władzy nie nadaje.

Gość gh
masz to co chcesz

Gość jakie wybory są w tym
roku?

Też mi właśnie o to chodzi, że PiS a w szczególności Kaczyński jest tak zaślepiony i przemawia przez niego chęć zemsty więc sączy jad w stronę PO. Natomiast PO to złodzieje, okradają rodaków. PiSowi to na rękę bo tylko oskarża a jeśli dojdzie do władzy to czy zrobi coś pozytywnego dla kraju? Czy chodzi tylko o to żeby odsunąć PO na dalszy tor i mieć satysfakcję?

Gość jakie wybory są w tym
a co PO ukradła?

Gość jukijuoujytr
a co ci PO ukradło?bardzo ciekawa jestem

czemu autostrady sa nie dokonczone ? bo nie zaplacili ludziom i teraz maja problem bo kazdy sra na nich i nikt tego nie chce dokonczyc :D no wiec chyba proste ze ukradli pieniadze tak?

wawcia powraca5555 czemu PO rządzi 6 lat? Pewnie dlatego, że wszystko jest ustawione, sondaże zakłamane a my łudzimy się, że nasz głos ma jakieś znaczenie.

wybory powinny być co roku żeby społeczeństwo mogło co roku gadów weryfikować i żeby mieli motywacje żeby się starać :classic_cool: bo jak nie to spieprzać od koryta :classic_cool:

Towarzysze ! Z Angelą doszliśmy do porozumienia że tak właściwie to nam nie potrzeba żadnych dotacji !!!!! Angela zaproponowała nam niemieckie śmietniki gdzie marnuje się bardzo dużo jedzenia i sprzetu AGD. Obiecała także uczestniczyć w negocjacjach z tutejszymi szrotami. Polak też musi sobie pozwolić na trochę luksusu. x :D:D:D:D:D

Gość trzeźwo myślący
ja pierdooole

Gość jukijuoujytr
co roku????a co oni (rządzący)by zdążyli przez ten czas zrobić??? i rząd autostrady budował????z tego co pamiętam to jednak troche inaczej było. ale nie mam zamiaru sie kłócic,bo zaraz zaleje mnie tu chamstwo,jak na wszystkich forach o polityce

PO dazy do stworzenia panstwa policyjnego w ktorym kazdy bedzie na siebie donosic gdyz zwyczajnie sie boi ze jak dojdzie u nas do takich zamieszek w przeciagu 2-3 lat jak grecji ze sobie z tym nie poradza i policja tutaj nie powinna prac swojego obywatela pala ani gazem bo co oni w ten sposob bronia i czego?? tylko powinni sie dołaczya do protestujacych i zrobia prawdziwy porzadek

Gość trzeźwo myślący
Tlen.pl: wawcia powraca5555 nie podał/a

Gość jukijuoujytr
PIS to państwo policyjno-kościelne!!!!!!!!!!!!!temu mówie NIE!!!

Gość nie chlej tyle chłopcze
nie zapłacili główni wykonawcy podwykonawcom. państwo zapłaciło co miało zapłacić, j**nij sie w ten durny czerep wawcia i przestań pitolić jak potłuczony

Gość jukijuoujytr
HEJ,hej a czy ja powiedziałam,że jestem wielbicielką PO??? widze ich błędy i zgadzam się,że mogliby zrobić więcej. Ale kryzys jest nie tylko u nas. No i nie mogę patrzeć na PIS,tylko katastrofa smoleńska i nic wiecej,a wszystko(100%) co robi PO jest złe. to jest prawdziwa opozycja????/to żenada jakaś,dzieci co na złość mamie nos sobie odmrozą

Gość jukijuoujytr to jest
SHATYN!!! UWAGA!!!!

Gość jukijuoujytr
no i zapomniałam !!!to wina Tuska,że dachu na mecz z Anglią nie rozsunęli. taka jest mentalność PIS-u.

jukijuoujytr może nie doczytałaś a może ja chaotycznie napisałam. Chodzi mi o to że PiS nie nadaje się do władzy. PO też nie.