Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość detraleksiarka

poleććie mi dobre pieluchy dla dziecka o wadze 11 kg?

Polecane posty

Gość detraleksiarka

uzywałam WICKIES KOMFORT te garnatowe z kauflanda. niestety od kilku tyg ich nie ma:( testowalam dade i beznadziejna jest.wszystko wychodzi bokiem

Ja kupuje dla córki z carefoura firmy Helen Harper, są ok, kosztują 22 zł niecałe. I według mnie są dobre.

Gość detraleksiarka
nie mam tego sklepu w okolicy

Jedno waży 10 a drugie 12 i oboje używają dady 4. Nic nam nie wycieka i fajnie wchłaniają.

Gość wickies? tragedia!
Te wickies są okropne! Z tanich pieluch i DOBRYCH Baby Dream fit&fun czy jakoś tak w Rossmanie. W Lidlu Toujours lub tańsze,ale bardziej sztywne Softine w małych paczkach po ok. 7zł za chyba 24sztuki. Tesco Gaga-bardzo podobne do Wickies. Lub z tesco takie podrabiane Pampersy-nie wiem jak się nazywają,ale opakowanie jest praktycznie kopią zielonych Pampersów. Helen Harper są super miękkie i ładnie otaczają pupę choć nie mają falbanek,ale nie za dobrze chłoną. W Kauflandzie były jeszcze pieluchy K-Classic-super, bardzo chłonne i miękkie. Były w promocji po 42 zł za 74sztuki.

Gość detraleksiarka
no te z kauflanda mialam k-classic i sie nie nadają do niczego. cienkie jak papier sniadaniowy. i jak malej zakladam na noc to nawet pizama przemaka

Gość hehetojestnajlepsze
ja używałam różnych ale pampers active baby jednak są najpepsze i jakość i chłonność i wygoda bo dość cienkie i gumowe wstawk

Gość flawiana
sprawdziłam kilka rodzajów pieluch, pampersy okazały się najlepsze

Gość wickies? tragedia!
Wickies zamiast tych zapięć na bokach mają taśmę klejącą,a wewnętrzna warstwa to jakas cerata!

Gość babydream żadne inne
tylko babydream od roku i to te w wczesniejsze sa ciut drozsze niz fit&fun ale sa naprawde jak dla mnie doskonale wytrzymuja cale noce i naprawde musi byc nasikana na maksa zeby pupa byla lekko wilgotna ale chyba zadna matka nie czeka tak dlugo ze zmiana.

Gość mamakukua
Pampers Sleep and Play ja z kolei nie polecam. Codziennie były śpioszki przesikane. Ja lubię Huggies Super Dry, w promocjach naprawdę są tanie (104 sztuki za 60 zloty) ale to trzeba trafic.

Bambino Baby Love sa dobre, u nas sa dostępne w TESCO na przykład, cena około 25-26 zł paczkę

Ja też moge polecić te baby dream te nowe z rozciągliwymi boczkami. Bardzo fajne są i teraz na promocji coś okolo 25 zl za paczkę.

Gość @@@@@@@@@@@@@@@@@@@
A MOŻE JUŻ NOCNIK ?

Gość Wita.minka
Dokładnie, i ja polecam Rossmana. Na noc zakłądałam pampersy bo mimo wszystko chłonniejsze, ale na dzień rossmana, cenowo lepsze. Ale te pampersy w pomarańczowej paczce tez wychodziły nie najdrozej i na promocji można bylo je kupić w podobnej ceni jak rossmana

Gość Wita.minka
mamakukua a u nas właśnie huggies zawsze były przesikane a sleep and play nigdy :-D to chyba też zależy od budowy dzieciaczka, jaka pieluszka spasuje. :-)

Gość ja polecam Dada 5.......
Moja córcia waży 11 kg, mieści się w czwórki, ale piątki są chłonniejsze i nic się nie wydostaje. Na noc też Dada 5, wg mnie są super.

Ale coś w tych pomarańczowych pampersach teraz pokombinowali i zrobili je takie cienkie ze trzeba ciągle nowe zakłądać bo dziecko przesikuje, a na noc to już się wcale nie da, szczególnie jak dużo dziecko pije wieczorem. Właśnie kupilismy teraz i się chyba rpzeliczylismy bo mialo być ekonomiczniej a wyszlo drożej niżby te normlane pampersy kupić.

Gość bhjbjh
Ja dla 10 kg dziecka używam huggies. Ostatnio widziałam w biedronce promocje.