Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 55555556666

jak to zrobić??

Polecane posty

Gość 55555556666

otóż sytuacja jest taka: podoba mi się pewien chłopak i jestem niemalże 100 % pewna że ja mu też, ale widzimy się ze sobą rzadko bo 2, 3 razy w tygodniu i do tego w miejscu i okolicznościach które nie sprzyjają poznaniu się. Normalnie mnie ta sytuacja wkurza bo bardzo bym chciała go poznać a nie widze żadnej możliwości do tego. Co tu robić?

Gość 6666333333
moze on tez mysli co tu zrobic aby ją poznac:)? miło by było:) jakby myślał Moze przyjdzie do Ciebie i zagada np jak będziesz w kwiaciarni. Po wyjsciu? z usmiechem powie przygladam ci sie od dawna moze sie blizej poznamy masz czas wtedy i wtedy:)? aty sie zgodzisz.. albo przyniesie ci karteczke i włozy w drzwi, wycieraczke? a tam napis j. w. I sie spotkacie:) powodzenia!

Gość 55555556666
wszystko pięknie tylko cały problem w tym że ja go na mieście nie spotkam (no chyba że cud jakiś się wydarzy)

Gość 6666333333
a moze sam przyjdzie do ciebie:) tak byłoby najszybciej najprosciej. Znacie swoje buzki i podobacie sie sobie w 100%, wiec jaki problem;)? o cud chodzi:)

Gość 6666333333
chodzi oto aby każde spotkanie dwojga istnien było zawsze z pewna doza magii romantyzmu. To umacnia realcje są takie inne niz powszechne zycie i zwiazek bogatszy głebszy. Ale i zostaje w pamieci na stare lata.