Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana9000

MAM JUZ DOSC ;((((( !!!!

Polecane posty

Gość przegrana9000

Probowalam juz wszystkiego! Czytalam setki topikow na ten temat, leczylam sie dermatologicznie (antybiotyki, kremy, masci) zuzylam miliony "niezawodnych kosmetykow", pilam rozne herbatki oczyszczajace, witaminy, wywaliłam fortune i co?? NIC!!! ciagle mam pelno pryszczy, plam blizn przebarwien ;(( a nastolatka juz nie jestem! Nie mam ochoty spotykac sie juz z kolezankami, bo jak widze ze maja taka ladna cere bez skazy, to chce mi sie wyc! Mam dosc tego, ze ciagle czuje sie od nich gorsza, ciagle czuje sie brzydka. Mam dosc maskowania sie fluidami przed wyjsciem nawet do sklepu, nie mowiac juz o wyjsciu na basen!!! skopiowalam tu wiekszosc slow z jakiegos starego topiku bo czuje dokladnie to samo i po co pisac 2 raz...nie mam juz sil, nie moge patrzec na swoja twarz:(:(

Gość przegrana9000
chciałabym mieć męża kominiarza albo operatora betoniarki

Gość koniuszek
probowalas Izoteku ?

Hej Juz tutaj kiedys pisalem i Izotek pochodzi z firmy mojego ojca ktory jest wspolwlascicielem. Jest dosyc drogi ale dziala!.

Gość Szpindlerowy mlyn
nie chce nic reklamowac, tylko Ci napisze, ze moj maz tez mial cale zycie problemy z pryszczami i pomogl mu produkt o nazwie proactive solutions, zobaczyl gdzies reklame na youtube i zaryzykowal i faktycznie bardzo mu pomoglo, i efekt sie utrzymal na dluzej, maz kupuje na allegro taki zestawik, nie jest najtanszy ale jemu pomaga

Gość napiszę krótko
Po pierwsze - robisz oczyszczanie wątroby przy pomocy oliwy i cytryny -> do znalezienia w internecie. Po drugie - przeprowadzasz 21 (albo i nawet dłuższą) głodówkę leczniczą. Łącznie z serią lewatyw -> o tym także znajdziesz w internecie wstukując "głodówka lecznicza" Po trzecie - po skończonej głodówce przechodzi na dietę NISKOWĘGLODOWANOWĄ... ale nie jakieś zabójcze wynalazki typu dieta atkinsa bo to jest dieta na schudnięcie która wprowadza NIENATURALNIE małą ilość węglodowodanów, tylko chociażby dietę lutza - także do znalezienia w internecie. Mi pomogło po wielu latach brania maści, antybiotów doustnych i dwóch podejściach z izotekiem. A miałem trądzik ropowiczno-cystowy 🖐️

Gość przegrana9000
22 lata juz mam :(

Gość mika03
Na przebarwienia dobra jest cytryna. Ja też mam trądzik i zawsze do wanny wkrajam sobie pół cytryny i wlewam zaparzoną z 3 torebek herbatę miętową. Podobno mięta ma działanie dezynfekujące. Dobrze się czuję po takiej kąpieli, a skóra już nie jest taka zaczerwieniona. Bardzo pomaga mi też maść ziołowa LINOMAG. Nie jest drogi, bo ok. 10 zł kosztuje ale fajnie działa wg. mnie. Stosuję go regularnie. Słyszałam, że maseczka z drożdży też bardzo pomaga, ale tego jeszcze nie wypróbowałam, więc nie moge dać swojej opinii. Dużo osób jednak ją gorąco poleca.

Gość hmmmmmm ????
ile masz lat ? te pryszcze sa w jednym miejscu czy na całej twarzy?

Gość mika03
No ja mam dopiero 18 lat a pryszcze różnie się układają na twarzy. Ciężko mi teraz określić bo po moich ostatnich kąpielach mam ich mało. A szczególnie dziwi mnie to, że zbliża mi się okres, a nie wyskakują mi (odpukać) nowe. Czasami wyskakują mi takie bolące duże, których nie da się wycisnąć, mam też małe, czarne, mniejsze, większe. Potrafią wyskoczyć mi wszędzie, nawet przy powiece.

Gość mika03
Jeśli chodzi o te sposoby, które ci wcześniej przybliżyłam to wiem, że na mnie działają, a czy zadziałają na ciebie - to nie wiem. Musisz spróbować, bo napewno mięta czy cytryna ci nie zaszkodzi. Jeśli chodzi o cytrynę, to naprawdę fajnie w dużym stopniu niweluje przebarwienia. Ogórek rzekomo też.

Gość przegrana9000
sa przewaznie tlyko na policzkach i to jest najgorsze bo np na czole moglabym przykryc grzywka ale czolo mam czyste a policzki tragiczne :( na brodzie czasem cos wyskoczy ale to rzadko za to na policzkach co chwila mi cos nowego wyskakuje i najgorsze ze zostaja mi po tym plamy i blizny:((((

Gość przegrana9000
no sprobuje z ta cytryna ale chyba zamiast kapieli bede przemywac wacikiem twarz moze cos to da

Gość moja córka
ja mam 30 lat .Od kilku lat pryszcze na brodzie (guzy wypełnione krwią) Po antybiotykach znikały na jakis czas a póniej znowu to samo .Od 2 miesiecy biore diane 35 i jest duzo lepiej.

Gość fhfshg
to witaj w rodzinie :/ ja mam 24 lata, zawsze mialam jakies pryszcze, wiadomo, ale to bylo kilka... i nie wiem z jakiego powodu ale jakos od miesiaca-dwoch cale policzki mam w pryszczach. mam je rowniez na skroniach, tak na wysokosci oka, na brodzie i na tych kosciach przy brodzie od szczeki... a kilka dni temu zauwazylam ze zaczynaja sie pojawiac rowniez na szyi. sa ta i takie normalne ropne pryszcze i takie jakby grudki pod skora, koloru skory, ktorych nie da sie wycisnac. w ogole sa jeden przy drugim. malowanie sie nie pomaga - dalej widac jakies grudy i plamy. wygladam obrzydliwie. kupilam zel do twarzy i tonik under twenty do cery z widocznymi niedoskonalosciami. niby na poczatku troche rozjasnilo mi te plamy, ale teraz jest dalej to samo.. nie wiem co robic

Gość mika03
No spróbuj spróbuj. Tylko nie za często bo za duzo witamin to tez nie zdrowo. Słyszałam też, że mleko pomaga. Przemyć twarz mlekiem - poczekać aż wyschnie i zmyć. Próbowałam, ale nie nie chciało mi się tak codziennie robić więc nie wiem jaki byłby rezultat. Wypróbowałam też maseczkę z glinki. Nie są drogie bo około 5 zł i jak się posmaruje nią a ona zastygnie to czuję jakbym miała cement na twarzy. Potem zmywam i i na drugi dzien cera jest bardziej gładka. Możesz też spróbować. Polecam. I polecam też bardzo ten LINOMAG. Ja osobiście nie położę się spać, jak twarzy nim nie posmaruje.

Gość mika03
I nie wolno wyciskać!!!!!!! Bo wtedy wyskakuje ich jeszcze więcej. Wiem, że to kusi ;) ale nie wolno... wiem sama po sobie... :)

Gość no to witaj w klubie
ja dzisiaj dostalam diagnoze tradzik rozowaty- nieuleczalny gorszy od zwyklego tradziku bo oprocz miliona pryszczy dodatkowo mam czerwone plamy popekane naczynka i zapalenie oczu jestem zalamana chociaz juz od dluzszego czasu to podejrzewalam ja juz sie poddalam całkowiecie i zbieram leki na samobójstwo, ciesz sie ze to zwykly tradzik i jest szansa ze go wyleczysz ja juz niemam nawet nadzieii

Gość przegrana9000
ehh to widze ze nie jestem sama, dlaczego to gowno nie moze wychodzic gdzies indziej tylko akurat na twarzy :( nigdy tego nie zrozumiem, w ogole to jest szok jak takie cos potrafi zniszczyc zycie, ja tez juz wpadlam w depresje, wyalienowalam sie calkowicie od swiata i mysli samobojcze tez od czasu do czasu sie pojawiaja ale chyba nie mialabym odwagi ale naprawde przez to gowno nie chce mi sie zyc :( mika03 wlasnie wyciskanie to moj wielki problem, nie umiem sie opanowac zeby tego nie robic :( czasami strasznie masakruje swoja twarz i to chyba z tej bezradnosci i ze zlosci

Gość fhfshg
tylko jak nie wyciskac jak masz na srodku twarzy kilka pryszczy z bialym czubkiem?:/ z czyms takim wyjsc na ulice?

Gość przegrana9000
no wlasnie, jak ja widze cos takiego to odrazu rece mi do tego ida, wlasnie przedchwila wycisnelam takiego, nie umiem sie opanowac

Gość fhfshg
a ja nawet nie probuje sie opanowac bo tapeta tego nie zakryje... a obciach wyjsc z czyms takim na ulice, jak u kogos widze to na wymioty mi sie zbiera, wiec inni pewnie tez mieliby takie odczucia widzac mnie.. ..poza tym czemu w takim razie jest cos takiego jak oczyszczanie cery u kosmetyczki? przeciez ona tez wyciska..

Gość przegrana9000
dokladnie mnie tez to obrzydza jak widac te biale czubki :O juz wole chodzic ze strupami niz z tym obrzydlistwem

Gość przegrana9000
:( a koleżanki mają gładką cerę, jak emalia od nocnika.

Gość sndkadjakdajd
ja mam brzydka cere bo ja wyciskam, ale zauwazylam ze jak nie wyciskam jej lepsza, tylko ze wtedy widac pelno zanieszyczen pod nia wagrow, zaskornikow i az mnie korci zeby tyknac i od nowa polska ludowa

Gość fdfafsa
ja tez jak widze dziewczyny bez ani jednego pryszcza, plami, dziurki, grudki to az mnie skreca z zazdrosci... czuje sie taka brzydka :/

Gość plampf
izotek izotek izotek!!

Gość umca
na krosty izotek a na blizny cepan i twarz cud miód

Gość ewaaw
a to na recepte ten izotek czy bez? ile kosztuje?