Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o radę

nie wiem jak dalej żyć

Polecane posty

Gość proszę o radę
podobno jestem ładna...ale niewiele z tego wynika, onieśmielam facetów..

Gość fgnhnmjm
a co ma piernik do wiatraka. zresztą nie ważne...

Gość proszę o radę
moje problemy nie wynikają z mojego wyglądu, straciłam rodzinę, pracę i zdrowie boję sie wszystkiego i nie umiem zbudować rozsądnej relacji

Gość fgnhnmjm
wszystko co jest nam potrzebne do satysfakcjonującego życia mamy w sobie. Nie potrzebujemy do tego narzędzi w postaci dóbr zewnętrznych, stanowisk czy tytułów. Uświadom to sobie. Życie polega na wyborach, decyzjach. Wybieraj. Wielkie umysły mają cele, inni mają życzenia... to nie moje słowa ale coś w tym jest. Celuj świadomie

Gość proszę o radę
to mądre..ale jak w chaosie wybierać dobrze dokonuje jedynie złych wyborów, babram się w błocie, bo moja samoocena spadła do zera jeśli sie nie ma nic i nie wierzy sie w siebie, trudno o ambitne cele potencjalna porażka paraliżuje mnie

Gość herpentyna
oj tam gadasz. jak się jest w czarnej dup.i.e to zwykle wszystko widzi się w czarnych barwach. Nawet drobne sukcesy widzi się przez pryzmat porażek. Nic nie cieszy, wszystko wqurwia. To norma. Musisz zmienić swoje nastawienie. Wiem że to qur.ewsko trudne, dla niektórych wręcz nieosiągalne ale nie ma innej drogi.

Gość proszę o radę
wasze rady sa racjonalne, ale ja nie myslę racjonalnie.. jest mi tak cięzko, że łatwiej byc tchórzem kto nic nie robi, ten źle nie robi

Gość Sandra40
Napisz coś więcej - nie masz nikogo bliskiego ? Jesteś poważnie chora ? Z pracą wiele osób ma problem..

Gość gupia ja
jestem wyksztalcona, mam duże osiagnięcia, ale nie sprawdzam sie w nowych pracach, bo nie mam siły, cierpliwości, szybko się zniechecam jesli chodzi o zdrowie to dla mnie jest poważny stan, może to brzmi smiesznie, ale mam depresje, ktora podcina mi skrzydła, a każde niepowodzenie, nawet najmniejsze zwala mnie z nóg, jestem dość atrakcyjna a decyduje się nanieudaczników

Gość proszę o rade
to nie takie proste.. moje zycie się nie ułozyło, bo nie mogę mieć dzieci, facet odszedł a ja w każdej trudnej chwili wracam do tego faktu, płaczę i uważam, ze to był poczatek mojej klęski mysle, że nikt normalny mnie nie zechce, a samej cięzko zmierzyć się z problemami