Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenia marzeniami

marzenia, marzenia..

Polecane posty

Gość marzenia marzeniami

czy ktoś ma takie marzenia jak ja? nie dotyczace zycia, materialnosci a stanu ducha, wolnosci, dzwiekow, widokow ? po prostu lezec nad rozgwiezdzonym tlem bez skrawka pustego nieba? napajac sie tym widokiem w nieskonczonosc.. usmiechac sie przez lzy, uchwycic chwile, przezywac kazda milisekunde z ogromna moca.. marzenia, marzenia.. ;)

Gość Mala Miiii.
Jaaaa ! Jestem z zawodu biologiem srodowiskowym i mam tylko i wylacznie takie marzenia .. :)

Gość marzenia marzeniami
a dookola cisza, jakby swiat zaparl dech.. ;) nikt, nic, tylko ty i te niebo uslane milionami gwiazd..

Gość Mala Miiii.
Cisza moze byc przerwyana odglosem rechoczacych zabek, albo cykajacych swierszczy... tesknie za latem juz...

Gość Mala Miiii.
takim naprawde wielkim moim marzeniem jest sprzedanie tandetnej kurteczki z lumpexu jako towaru w pełni wartoscowego

Gość Mala Miiii.
czerwonej,za 2000 koron szwedzkich po przecenie:-)

Gość marzenia marzeniami
ile bym dala... zeby zatrzymac swiat, tlen, czas, ominac ich wszystkich, biec az do konca swiata, by stanac na jego krancu i krzyknac, do wszechswiata, jak bardzo go kocham, jak bardzo pragne zatracic sie miedzy gwiazdami, spalic sie na popiol, by tylko dotknac ich.. oj, zwyczajnie, mam swoj wlasny swiat.. ;) ale jakze piekny!

Gość zapytajnick
pytanie, ile mogłabyś napawać się takim stanem ? od rana do wieczora a potem do rana ? takie coś zawsze możesz sobie sprawić wyjeżdzając np. w Bieszczady a potem z powrotem w kołowrót życia :)

Gość marzenia marzeniami
cala wiecznosc! i jeszcze wiecej..

Gość zapytajnick
oj tam oj tam padłabyś z głodu albo prędzej fizyczność by nad Tobą zwyciężyła i ruszyłabyś po prośbie o choćby ziemniaka :)

Gość marzenia marzeniami
nie rozumiesz, w tych marzeniach nie ma fizycznosci, bolu, glodu.. jest tylko ja, moja mysl, dusza czy cokolwiek to jest..

Gość zapytajnick
no to będziesz miała po śmierci musisz się tylko dobrze w fizycznej postaci sprawować :)

Gość marzenia marzeniami
po smierci to nic nie bedzie.. zycie jest piekne, bo dalo nam mozliwosc myslenia, a co za tym idzie,marzenia.. swiadomosc jest najpiekniejsza rzecza jaka mamy!