Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jem pomarańcze i tańcze

8 latek bawi się lalkami

Polecane posty

Gość ggfghjvbn
No to mu kup jakieś inne zabawki

Gość gbjfsvmm
A, masz problem, jak będzie gejem, to nie będziesz się musiała wściekac na głupią synowa.

Gość piątkowy dołek
też się bawiłem lalkami. Dziś jestem trzydziestoletnim prawiczkiem siedzącym na babskim forum (gejem nie jestem)

Gość koleżanka.........
Mialam kolegę w dzieciństwie,bawił się tylko z dziewczynami,lubił lalki itp.,jest gejem,fajny facet.Nie sądze,ze to norma,częśc chłopców lubi takie zabawki w dzieicństwie,ale z czasem wyrasta z tego

no to możesz miec problem, bo brat mojej przyjaciółki też bawił się jej lalkami i zakładał jej spódniczki, miał 5 lat, śmialiśmy się wtedy z tego, a teraz ma lat 19 i nadal nosi po niej spódnice, a i zakochał się w ojcu swojej koleżanki i już nie jest nam do śmiechu, więc już Ci mówię, że wnuków to on Ci nie da.

Gość derrrrr
To chore

Gość piątkowy dołek
nie pociagają mnie faceci. kobiety mi sie podobają. Gdybym miał do wyboru: nadstawioną łiłę pieknej kobiety i równie piekny anus jakiegos adonisa, wybrałbym łiłę

Gość muchomor_niejadowity
idz z nim do psychologa albo psychiatry, gejow sie leczy, im wczesniej tym lepiej a moze akurat ci powie ze jest normalny nie jest to regula, ze bawi sie lalkami to musi byc gejem, ale ja bym to skontrolowala

Gość czy to prowo moze?
jw

Gość jaja sobie robicie
ze jak sie bawi lalkami to gej. Moj brat tez sie bawil lalkami, a teraz ma 3 dzieci i jest swietnym ojcem. Wiec moze chlopcy czesciej powinni dostwac lalki do zabawy, zamiast karabinow i czolgow, moze stana sie troche madrzejszymi doroslymi...

Raczej powiedziałabym że bedzie strasznym kobieciarzem :D taki och Karol :D mówię to na przykładzie jednego kolegi, który w przedszkolu zawsze bawił sie z dziewczynami w dziewczyńskie zabawy i wiem co z niego wyrosło :D

Gość dziewczynki czesto lubia sie
bawic samochodami, to chyba jest zabawka unisex tak jak misie...

Gość wzwzmm
Mój brat bawił się lalkami, przebierał się w ciuchy mamy, a teraz jest super mężem i ojcem.

Gość Numa Numa ej
Są 2 możliwości 1. wyrośnie na pedofila 2. wyrośnie na starego kawalera ktory będzue uprawiał seks z gumowymi lalkami z sex shopu