Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młodamama25

Kupił ktoś komode z biedronki??

Polecane posty

Gość gość
czy ktoś chce sprzedać komodę z biedronki-duża(w środku ma cztery szuflady ,a po bokach otwierane dzwiczki i w środku półki.jest komoda duża na 120 długa.pozdrawiam

Gość gość
Można wiedzieć dlaczego chcesz tą konkretną komode która była kiedyś w biedronce? :classic_cool:

Gość gość
można bo duzo mebli mam z biedronki,a ta komoda w sam raz pasuje do reszty mebli,i szukam kto chce ją sprzedać..cena jej była chyba 180zł.po srodku szuflady a po bokach dzwiczki się otwierały i półki są..

Gość gość
mam taką komodę, ale wystawiłam już na licytację i stawka poszybowała do 320 zł :( to kultowa komoda z limitowanej wersji z korka dębu portugalskiego

Gość gość
tak, rozleciała sie

Gość gość
Też kupiłam tą komodę i okazało się że szuflady są krzywe , materiał też jest bardzo delikatni przy montażu się z lekka obił, trzeba naprawdę uważać

Gość gość
ja nie mogę ,to już nawet meble w biedzie kupujecie, jakby sklepów meblowych nie było typu abra, black rad white, agata meble... w biedzie wystawią jeden mebel, a później każdy wasz gość widzi że komode z biedy macie,ale obciach....

Gość gość
ja kupilam,ale nie polecam,krzywe szuflady,to lepiej poszukac od kogos uzywanej,moja poszla do piwnicy,bo nawet na sprzedaż sie nie nadaje

Gość gość
tak to jest jak sie meble w spożywczaku kupuje....

Gość pikaczuah
w biedrze czy lidlu można fajne rzeczy wyhaczyć, ale akurat mebli bym nie kupiła... no nie może być dobry mebel za 200 zł :/ jak chcecie fajną i solidną komodę to kupcie np. tu aaaameble.pl albo w avanamet.com - niemieckie, stabilne meble.

Gość gość
Ja też mam białą komodę z topeshop.pl. Bardzo fajnie zrobiona i ładna.

Gość gość
Nie opłaca się kupować jakichkolwiek mebli z biedronki, rozpadną się zaraz... Wiem, bo znajomi kupowali. Ja swoje mam z Kieleckiej Fabryki Mebli i trzymają się swietnie.

Gość Paweł

"Wielcy znawcy" wypisują wielkie bzdury. Mam tę komodę, dobrze ją skręcilem i jakościowo jest super. Jeśli podoba Wam się wizualnie to bierzcie. W sklepach meblowych niestety bardzo się przepłaca. Zupełnie inne marże.
Moja z biedry jest prosta i stabilna, a kosztowala tylko 199zł. W Agata BRW czy Ikea musiałbym zapłacić za taką 400-500zł. Tylko pytam za co taka różnica?

Gość Mama

Kupiłam ta komodę w zeszłym roku przed świętami B.N. I jestem bardzo zadowolona. Wyrób i wykonanie  godne ceny. Całość  sie pięknie prezentuje.

Polecam 🙂

Gość Mama
Dnia 10.12.2018 o 17:10, Gość Paweł napisał:

"Wielcy znawcy" wypisują wielkie bzdury. Mam tę komodę, dobrze ją skręcilem i jakościowo jest super. Jeśli podoba Wam się wizualnie to bierzcie. W sklepach meblowych niestety bardzo się przepłaca. Zupełnie inne marże.
Moja z biedry jest prosta i stabilna, a kosztowala tylko 199zł. W Agata BRW czy Ikea musiałbym zapłacić za taką 400-500zł. Tylko pytam za co taka różnica?

Zgadzam się w 100%

Gość gość

Sporo fajnych mebli ma sklep meble-allegro.pl. Zajrzyjcie tam jeśli szukacie regałów, biurek czy komód. Na pewno coś interesującego wybierzecie dla siebie